Drammen Og Omegn Rideklubb

Drammen Og Omegn Rideklubb

Høstens første innendørsstevne

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 24. Okt 2016

Helgen 22-23 oktober gikk høstens første innendørsstevne av stabelen på Linnesvollen.
Regnet gjorde det, men ingen sure miner av den grunn. Mottoet denne helgen må ha vært: Det finnes ikke dårlig vær, kun dårlige klær.
Totalt hadde vi ca 335 starter fordelt på to dager og 10 klasser, og det er vi fornøyde med.
Dugnadsånden har våknet fra en ørliten dvale etter sommerens aktiviteter, og det var mange frivillige som stilte opp og hjalp til på stevnet.

For noen uker siden samlet vi en gruppe som vi valgte å kalle ‘engasjerte foreldre’. Flere av disse hadde stilt opp til dugnad/opplæring.
I to dager fulgte de blide og imøtekommende damer stevneleder Kjersti og sekretariatsansvarlig Hege. Underveis fikk de innsyn i de forskjellige oppgavene på et sprangstevne. De fikk også prøve seg i praksis noe som gav meget gode tilbakemeldinger fra deltakere på stevnet.
Undertegnede må si seg imponert over å bli møtt i ‘gjøkeredet’ tidlig søndag morgen av en smilende dame som serverte rykende fersk kaffe. Det er ekstraservice det.

Vi vil med dette rette en stor takk til ALLE som stilte opp og hjalp til.
Det er fristende å si ingen nevnt ingen glemt, men våre to utrettelige hjelpere på banen: Elling og Sharon fortjener virkelig en ekstra takk. De stiller alltid opp.
Klubbens frivillige (og faktisk frivillige fra andre klubber i tillegg!!) har vært delaktige i helgens arrangement som ble, jfr tilbakemeldinger, meget hyggelig og velfungerende stevne.
Tusen takk hver især.

Vi håper å se dere igjen på neste stevne som skal arrangeres hos oss.


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline