Stevnenytt 26/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 10. Okt 2021

I skrivende stund har vi kommet til siste dag av nasjonalt stevne på Telenor Arena, men helgen som ligger bak oss har helt klart fortjent oppmerksomhet: Riktignok var det litt roligere på stevnefronten helgen 1-3 oktober, men ikke for det; meget gode resultater ble det for klubbens ryttere; både på nasjonalt plan og som representanter for Norge:

Det norske laget bestående av Geir Gulliksen, Johan-Sebastian Gulliksen, Victoria Gulliksen samt Bærum Rideklubbs Marie Valdar Longem tok 3.plassen i second Longines FEI Nations Cup (challenge cup) og sikret med det Norge en plass i første divisjon neste sesong!
Se hestesport.no

I årets Breeders dressur i regi av Gjøvik Ridekubb ble det 2.plass i finale for 4-åringer for Mette Hansson og Vivelstads Reflection (e. Revolutiion – Stall-K’s Dynamit) med en poengsum på 70.600%. Klassen gikk i FEIs program for 4-åringer 2017

På D-stevne til Jarlsberg og Melsom ble det 2.plass i LA (kat 3) på Amalie Margrethe Rieber-Mohn og Whiskey.
Michelle Kaaresen Perryman og Casco BZ tok 6.pr. i lørdagens 1,20m.

Bra innsats, og vi gleder oss å klart over å se at det ikke bare er på sprangbanene klubbens ryttere gjør det bra. Det spirer og gror «i rekkene» innen dressuren også.