Drammen Og Omegn Rideklubb

Drammen Og Omegn Rideklubb

Bruktmarked || Drammen Rideskole - ny dato 24 mai.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 5. Mar 2020

- "Jeg og Johan syntes gjenbruk er utrolig bra. Det er bra for miljøet. Det gir andre mulighet til å kjøpe klær dem ikke hadde hat råd til om det var nytt. Vi har mulighet til å gi bort klær og utstyr til folk som trenger mer enn oss og som setter utrolig pris på det, i stedet for at det blir liggende i en krok eller kastet. Jeg tror gjenbruk er viktig, fordi man lærer å ta vare på klær og utstyr og sparer miljø ekstremt mye for ekstra forurensning" sier Victoria Gulliksen. 

(Foto: Thomas Reiner Photo / privat)

Gjenbruk er fornuftig. Det er flott at ting vi selv ikke kan bruke, selv om de er fullt brukbare, kan overtas av andre som har både glede og nytte av dem.
Mange er opptatt av gjenbruk og bærekraftighet, det er vi også og derfor vil Drammen Rideskole arrangere bruktmarked for hest og rytter. 
Å kunne støtte rideskolehestene og samtidig fremme gjenbruk, er udelt positivt. Våre rideskolehester er med på å starte mange rytterkarrierer, og de fortjener både godt utstyr og litt ekstra i hverdagen.
Dette håper vi at bruktmarkedet kan bidra med.

Du kan ha egen stand, eller donere til rideskolens, det velger du selv. 
 
For mer informasjon ta kontakt med 
Cecilie Steen tlf. 47 32 35 37
eller
Kristine Roseth tlf. 98 82 31 96


Grunnet corona-restriksjoner ble det planlagte bruktmarkedet flyttet flere ganger.
Vi har nå fått ny dato som blir 24.mai fra kl. 12 - 16.
Det vil bli avholdt på et begrenset område (ridehuset) og vi sørger selvfølgelig for at alle "corona-regler" overholdes.Se også arrangement på Facebook


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline