Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 20. Des 2019

På vegne av Drammen og Omegn Rideklubbs styre, vil jeg gjerne takke dere alle sammen for god innsats og godt samarbeid i 2019.  

Først og fremst – tusen takk til alle dere som stiller opp med dugnadsinnsats under våre dugnader /arrangementer /stevner i løpet av året. Uten deres frivillige bistand hadde vi ikke kunnet opprettholde standarden anleggsmessig/avviklet stevnene på Linnesvollen. 

 
Klubben vil få rette en stor takk til våre mange gode samarbeidspartnere i 2019.  Deres støtte gjør det mulig å gjennomføre våre arrangementer.                             

Dog vil jeg få gi et spesielt takk til familien Gjelsten for deres store bidrag til anlegget gjennom 2019 med det nye restaurant/ servicebygget som er under  oppføring beliggende mellom våre 2 utendørsbaner (ferdigstilles våren 2020). 

Det samme til Sparebankstiftelsen DNB som i 2019 som har gitt oss støtte til både nytt hindermateriell og muliggjort lysbytte i ridehallene.  

Likeledes må jeg også få takke SpareBank 1 Stiftelsen BV som nå rett før jul tildelte oss kjærkomne midler til oppgradering av lydanlegg på Linnesvollen.

Jeg vil også gi klubbens hjerteligste takk til DRS v/Eirik Berentsen for den innsatsen som er nedlagt gjennom året. Han er en viktig støttespiller ved klubbens aktiviteter. 

For 2020 har DOR som mål å arrangere enda bedre stevner, ønske nye medlemmer velkommen og legge til rette for å synliggjør klubben i lokalmiljøet.


Med det ønsker vi dere alle en riktig god og fredelig jul og et godt nytt år

 

Julehilsen fra styret i DOR
Ole Stokke
 
leder


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline