Stevnehelgen 5 - 8 september

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 12. Sep 2019

Vi begir oss videre inn i september måned, og kan nok en gang glede oss over våre rytteres resultater på konkurransebanene rundt om.

Det var som kjent «KM-helg» (sprang) og DORs ryttere plasserte seg bra i de individuelle mesterskapsklassene, så vi begynner med å gratulere Sofie Rieber-Mohn Borgen/Viego Les Hauts med sølvmedalje i KM jr/ur
og Kristine Drag/Aprilia bronsemedalje i samme klasse.
KM senior gav nok en bronsemedalje til en DOR-rytter, gratulerer Camilla Haukjem/Chicco.
I stevnets 1,20m (åpen klasse) red Myrte Beenen hesten Pilote Des Trous Noirs til en 3.plass.

På et betraktelig større stevne i Roma (CSI2*/CSI5*) deltok to av våre ryttere, med gode plasseringer som resultat:
Ingrid Gjelsten red Violetta D til en 7.premie i 1,40m og Jackson vd Bisschop til en 8.premie i 1,45m.
Geir Gulliksen og VDL Groep Quatro tok en 4.premie i 1,45m-klasse.
Se også artikkel på hestesport.no 9. september

I Trondheim på landsstevne kan vi melde om flere gode plasseringer. Celine Eknes Hegna og hennes H Day van Bareel Hof vant 1,20m klassen søndag, de tok også en 4.premie 1,20m på samme stevne.

I regi av Grenland Ryttersportsklubb ble det arrangert D/L stevne i dressur. I D-stevne klasse LC:3 seiret Susanne Hjerpeland som red hesten Engas Satina.

På UK stevne, arrangert av Eiker Ride- og Kjøreklubb red Milla Venita Renaa Hafstad hesten Starlight Blue til 2.premie i feil/stil klasse 70 cm.
Tiril Horgen-Kapstad og Fame’s Showbiz vant LB:2 på UK dressurstevne arrangert av samme klubb