Nytt fra stevnefronten

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 6. Sep 2019

Da har vi kommet til september måned, og en meget aktiv utesesong her hjemme går mot slutten.
I løpet av helgen som nå ligger bak oss har vi, som vanlig, hatt ryttere til start på stevner både i inn- og utland.

I Danmark ble det arrangert Baltic Cup. Her stilte Norge flere lag. På juniorlaget, som vant lørdagens lagkonkurranse red DOR-rytter Madeleine Lien sammen med Martine Mariero Moe og Hannah Nyhaug (begge fra Grenland).
I individuelle klasser red Madeleine Eh Quick Nina til en 8.premie i 1,30m og 3.premie i 1,35m. På Javas Alun tok hun en 6.premie i 1,15m.
Se også hestesport.no 31. august

På Hurum Rideklubbs D-stevne i dressur tok Kady Besseberg på hesten Engas Matthew 1.premie i MC:1.

På et annet D-stevne, denne gang sprang, red Susanne Porskrog Heiestad hesten Ekaberlina RV til seier i 1,20m og tok også en 3.premie i 1,10m.
Embla Aske Jacobsen og Querini tok 4.premie i 1,10m.

Gratulerer med fin innsats alle sammen.
Resultater: Baltic Cup   D-stevne dressur Hurum   D-stevne sprang Skedsmo

Helgen som kommer er det også stevner for våre ryttere.
*Det arrangeres kretsmesterskap i sprang hos Hønefoss og Ringerike Rideklubb.
Her stiller DOR lag i seniorklassen. Laget består av: Embla Aske Jacobsen, Sofie Rieber-Mohn Borgen og Julie Askim Petersen.
I individuelle KM-klasser stiller følgende til start:
Junior/unge ryttere: Sofie Rieber-Mohn Borgen og Kristine Drag.
Senior: Camilla Haukjem og Julie Askim Petersen.
Åpne klasser: Myrte Beenen.
*I Roma på CSI5* representerer Geir Gulliksen Norge og på CSI2* Ingrid Gjelsten
*Grenland Ryttersportskubb arrangerer D/L stevne i dressur. Her stiller følgende av våre ryttere til start: Kady Besseberg og Susanne Hjerpeland.
 *I Trondheim arrangeres det L-stevne i sprang, også her har DOR ryttere på startlistene: Silje Kaksrud, Celine Eknes Hegna og Martine Eknes Hegna.

Vi krysser fingrene og ønsker alle våre ryttere lykke til med helgens konkurranser!