Spennende finalerunder i årets norgesmesterskap

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 5. Aug 2019

Vi har nettopp avsluttet en spennende stevnehelg.
Å arrangere et mesterskap er krevende, men også veldig hyggelig.
Ekstra gøy er det jo å kunne kåre opptil flere norgesmestre på hjemmebane.

Lørdag gikk finalen i årets NM for seniorryttere. Det startet bra for DOR, for øverst på pallen etter en spennende finalerunde stod Geir Gulliksen, som red VDS Groep Quatro, og tok dermed sin 10. kongepokal.
Vi hadde en rytter til på pallen i denne klassen, nemlig Johan-Sebastian Gulliksen, han red hesten Chaloubet og tok bronsemedalje i årets mesterskap.
Vi gratulerer også Stein Endresen fra Larvik og Sandefjord med sølvmedaljen.
På 5.plass i dette mesterskapet endte Victoria Gulliksen og Deville.

Søndagens finaler ble ikke mindre spennende.
I NM for ponni kategori 2, red Julie Askim Petersen ponnien Carnhill Jess og de tok sølvmedalje i sitt mesterskap.
Vi gratulerer vinner av NM ponni kategori 2: Carmen Andrea Viskjer-Rød (Grenland) og bronsemedaljør Fanny Carine Bærø (Sylling).

Finale NM ponni kategori 1.
Vi gratulerer sølvmedaljevinner Isabelle Erevik Olsen (Follo) og Rikke Helèn Johannessen (Borge) med bronse.

Siste NM finale søndag var juniorklassen.
De greide å holde på spenningen disse rytterne også, men den som trakk det lengste strået og kunne kåres til norgesmester junior var DORs Ingrid Gjelsten som red hesten Jackson VD Bisschop.
Vi gratulerer Ada Alette Braaten Johnsen (Drøbak) med sølvmedalje og Stine Sæter Stange (Trøndelag) med bronse.

Og etter å ha trukket pusten etter meget spennende finaler, gjør vi opp status og kan meddele at DOR har 3 norgesmestre, en sølvmedalje og en bronsemedalje.
Vi takker våre ryttere for meget god innsats og nok en gang gratulerer vi!

Men, det var ikke bare NM-klasser på stevnet. Det ble også arrangert Speed Championship og unghestklasser, våre ryttere har følgende premier i disse klassene:

Speed Championship 1,25m
Hedda Hagen Berentsen / JJ Casiska: 3.premie i runde 1, 1.premie i runde 2 og 6.premie i finalen.
Med Avanti Undercover tok Hedda 4.premie i 1. runde.

Speed Championship 1,35m
Ingrid Gjelsten / Jovinal 2.premie i 1. runde
Geir Gulliksen / Edesa S Banjan 4.premie i runde 2, 6.premie i finalen
Johan-Sebastian Gulliksen / Equador 4.premie i 1.runde, 9.premie i 2. runde og 3.premie i finalen. Med Joli Coeur 7.premie i 1. runde.