Drammen Og Omegn Rideklubb

Drammen Og Omegn Rideklubb

Ungdomssamling 2019, sammen om hesten

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 22. Jul 2019

Ungdomssamling på Starum, Norsk Hestesenter 3.-6. oktober 2019 for medlemmer av Norges Rytterforbund, Det Norske travselskapet og Norsk Jockeyklubb. 

Vi fortsetter suksessen fra 2018 og inviterer for 2.gang til ungdomssamlingen «Sammen om hesten». Er du mellom 16 og 26 år (2003 – 1993), og brenner for hest? Vi inviterer hesteungdom mellom 16 og 26 år fra hele Norge til samling på Starum, Norsk Hestesenter for å lære mer om hest. Dette blir en helg som skal fylles med faglig og sosialt innhold hvor vi skal ha fokus på det vi alle har til felles, nemlig hesten.

Temaene for årets samling vil være hestevelferd og smitteforebygging, longering i praksis, foring, skoing, ridning og trav.
Stallmesteren tar dere med inn i stallen for å snakke om fôring av hest. Deltagerne vil få se på ulike hester og få en introduksjon i hvordan man fôrer hestene ut fra alder, bruksområder, hold og behov. Dere vil også få bli med smeden inn i smia hvor det blir snakk om skoing av hest, hvordan man skor for ulikt underlag, samt praktiske øvelser som gir en introduksjon til hva man gjør hvis hesten din f.eks har en løs sko, hva trenger du av utstyr i stallen og det vil bli mulighet for å prøve seg praktisk selv.
De deltagerne som kommer fra ridesporten vil få en praktisk innføring i trav, mens medlemmene fra travsporten vil få en praktisk innføring i ridning.
I tillegg planlegger vi en felles tur til Biri Travbane med studentene fra Starum.

Vi kan skrive ut dokumentasjon for gyldig fravær fra skole.

For medlemmer av Norges Rytterforbund:
NRYF ønsker velkommen til ungdommer som er positive ambassadører for ryttersporten og som ønsker seg en utviklende og kunnskapsrik samling. Ungdomssamlingen bygger på mye av det samme konseptet som samlingen i 2018, derfor ønsker vi spesielt nye deltagere velkommen.
Detaljert program med tidspunkter vil komme i august. Prisen er en engenandel, samt at deltagerne selv må dekke transport frem og tilbake til Starum. Søk gjerne klubben eller kretsen din om å få dekket kostnaden for samlingen.

Det er et begrenset antall plasser og vi ønsker oss deltagere fra hele landet. Send en kort søknad om deg selv og hvorfor du bør få muligheten til å delta på denne samlingen. Benytt dette skjema. Meld din interesse og send inn skjema til tine@rytter.no innen 1.september


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline