Kort oppsummering fra helgens stevner

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 20. Jun 2019

Flere store stevner har vært avviklet i løpet av helgen vi nå har lagt bak oss. Mange gode runder har det blitt på DORs ryttere som har stilt til start både i inn- og utland. I tillegg var vi så heldige å få se norske ekvipasjer i tv-sendinger fra CSI-stevnene. Bra PR for sporten!

Vi starter ukens oppsummering med CSI5* stevnet i Polen (Sopot)
Her red Victoria Gulliksen hingsten Ibiza til seier i 1,25m samt en 2.plass i 1,25m og i 1,30m (unghestklasser).

Hurum Rideklubb arrangerte D-stevne i dressur helgen som var. Her vant Susanne Hjerpeland og Engas Satina LC:3 og tok også 3.premie i LB:3.

På et annet 5*-stevne, nærmere bestemt i Stockholm (Longines Global Champions Tour/Global Champions League) hadde vi to ryttere til start.
Geir Gulliksen og Groep Quatro tok en 11.plass i 1,50/1,55m og med Gin Chin van het Lindenhof 12. premie i 1,60m.
Johan-Sebastian Gulliksen og David Guetta: 11.premie i 1,50m.
Ranking Global Champions League etter Stockholm
Global Champions Tour etter Stockholm

På D-stevne i sprang arrangert at Bærum Rideklubb, hadde vi flere ryttere til start. Foruten plasseringer ble ikke disse heller: