Siste helg av årets Drammen Spring Tour er over.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 21. Mai 2019

Det har vært fire spennende uker på Linnesvollen. Årets Drammen Spring Tour er over for denne gang, og vi kan se tilbake på mange gode resultater; både fra DORs egne ryttere og de andre representanter for Norge.

I ukens stevneoppdatering starter vi selvsagt med å gratulere vinner av årets Norway Grand Prix klasse, nemlig HEGE TIDEMANDSEN og hennes Carvis!
Vi gleder oss med deg og syns seieren din var så absolutt velfortjent!
(foto: Sille Kasin)

I Nations Cup på 17. mai ble det spenning til det siste.
VI gratulerer det polske laget med 2.plass i klassen, og så klart til Irland med seier i årets Nations Cup på Linnesvollen
En meget hederlig 3.plass ble det på det norske laget. Det var kun 1 feilpoeng som skilte 2. og 3.plassen i klassen. Norges lag bestod av: Pål Flam, Geir, Victoria og Johan-Sebastian Gulliksen. Det er jo litt spesielt gøy når ¾ deler av laget består av DOR-ryttere.
(Foto: Sille Kasin)

I tillegg til ovennevnte har vi også mange seire som kan tilskrives ryttere fra Drammen og Omegn Rideklubb:
 Ingrid Gjelsten og Jackson Vd Bisschop tok hele to seire i helgens Spring Tour stevne: i 1,35m fredag og 1,40m søndag. (Foto: Sille Kasin)

Hedda Hagen Berentsen red Avanti Undercover W til seier i lørdagens 1,20m klasse. (foto: Sille Kasin)

Lørdagens Teleplan Derby (1,50m) ble vunnet av Johan-Sebastian Gulliksen på hesten Via Vd Karmenhoek Z.

Søndagens 1,20m klasse ble vunnet av Celine Eknes Hegna og hennes H Day Van Bareelhof.  Cathrine Aas / Quinine 9.pr. 1,30m. (Foto: Sille Kasin)

Victoria Gulliksen
Ballenteskin Watch This 2.pr. 1,50m (derby)

Celine Eknes Hegna / H Day Van Bareelhof Z 2.pr. 1,20m

Martine Eknes Hegna / Isabelle 2.pr. 1,10m samt 6. og 10. premie i 1,20m klasser.

Bra jobbet alle sammen.
Gratulerer med både seire og gode øvrige plasseringer gjennom fire uker med Drammen Spring Tour.  Å ha så mange flinke ryttere i en klubb, det er nesten for luksus å regne. Vi følger med dere, og ønsker alle lykke til videre i sesongen.

Nå er det nok mange som (med god samvittighet) tar en 'pust i bakken'. Det har vært fire hektiske helger, og det er bare å ta av seg hatten for alle som har jobbet intenst (før) under (og etter) årets Spring Tour stevner.