Drammen Og Omegn Rideklubb

Drammen Og Omegn Rideklubb

Vi ønsker dere alle en riktig god jul

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 21. Des 2018

På vegne av Drammen og Omegn Rideklubbs styre, vil jeg gjerne takke dere alle sammen for godt samarbeid i 2018.  

Først og fremst – tusen takk til alle frivillige som har bidratt med dugnadsinnsats under våre arrangementer/stevner i løpet av året. Uten deres frivillige bistand hadde vi ikke kunnet avviklet alle stevnene på Linnesvollen. 

Klubben vil spesielt få rette en stor takk til familien Gjelsten som har muliggjort den fantastiske oppgraderingen som har funnet sted på anlegget gjennom 2018. Ny Gjelsten Arena med undervanning, ny oppvarming og andre fasiliteter, nytt hinderlager og oppgraderingen av Kingsland Arena med mer. Det er utrolig hva som har skjedd og vi står godt rustet foran 2019.   

NRyF takkes også for deres bidrag. 

Også klubbens hjerteligste takk til DRS v/Eirik Berentsen for den innsatsen som er nedlagt gjennom året. Den har vært formidabel. 

Vi har hatt mange gode samarbeidspartnere i 2018, en stor takk rettes også til alle dere, for godt samarbeid. 

For 2019 har DOR som mål å arrangere enda bedre stevner, ønske nye medlemmer velkommen og legge til rette for å synliggjør klubben i lokalmiljøet ved blant annet tilstedeværelse under Lierdagene 2019  14-16. juni.
Vi vil også jobbe for gi tilbake slik at eksisterende medlemmer skal være stolte av å representere Drammen og Omegn Rideklubb 

Med det ønsker jeg alle sammen en riktig god og fredelig  jul og et godt nytt år. 

Julehilsen fra styret i DOR

Ole Stokke
leder0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline