Drammen Og Omegn Rideklubb

Drammen Og Omegn Rideklubb

DOR retter en stor takk til alle de som hjalp oss

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 10. Sep 2018

KM igjen
 
Det er jo skrevet en takk i et tidligere innlegg fra stevnet, men likevel syns vi i DOR det er på sin plass med litt mer skryt.
Den dugnadsånd og velvilje/hjelpsomhet vi opplevde på søndag, står det respekt av!
 
Når været går aktivt inn for å jobbe imot oss har vi en utfordring.
Natt til søndag åpnet vel alle sluser seg og styrtregn er vel passende beskrivelse på hva som skjedde.
Søndag morgen/formiddag var ikke stort bedre.
 
Vi må bare berømme både dressurfolket som fortsatte sin konkurranse i vekslende vær uten sure miner og med en meget god innstilling. Vi driver jo stort sett med utendørs sport, men noen ganger kan bli litt for mye av det gode. 


Sprangbanen var i verre forfatning enn dressurbanen. Da vi ankom Linnesvollen på søndag, ble det snart klart at ute kunne vi ikke arrangere noe stevne.  
Mange har muligens hørt uttrykket force majeure, men ikke alle har opplevd at paragrafen i KR som omhandler dette har blitt brukt på stevner. Men det var nettopp det som skjedde søndag.
Vi takker så mye alle som stilte opp og fikk flyttet både hinder og teknisk materiell innendørs. Her var det ikke snakk om å tilhøre klubb eller ikke; her stilte man opp, og i løpet av en drøy halvtime var banen på plass.
Riktignok fikk vi startet innendørssesongen litt tidligere enn beregnet, men ingen sure miner her heller.
 
Så igjen TUSEN TAKK til alle som bisto arrangøren. Uten dere ville vi ikke kommet på plass så raskt på ny bane.  Og selvfølgelig er vi også meget takknemlige for alle de som i to dager har bidratt til å holde stevnet i gang i begge grener!
 
Fantastisk hyggelig å jobbe på et stevne sammen med så mange flotte og hjelpsomme folk! 


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline