Oppdatering fra helgens stevner

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 30. Jul 2018

Helt på tampen av juli måned har vi nok en fin stevnehelg å se tilbake på.
I sol og regn har både arrangører og ryttere gjort sitt beste, og best ble mange av våre ryttere i sine klasser helgen som gikk.

Vi viser til artikkel i hestesport.no hvor bildet av Tonje Lundsberg/Ulana er hentet fra.

I denne ukes oppsummering fra stevnefronten starter vi med Tønsberg og Omegn Rideklubbs L/E stevne i dressur.
Gratulerer til Tonje Lundsberg som red til seier i ‘FEIs individuelle program for juniorer 2009/17’ på sin Ulana. (resultater)

Nok et Global Champions Tour stevne ble i helgen avviklet i Berlin.
På dette stevnet stilte Geir Gulliksen til start, og på Exit of Ice han inn til en 6.premie i 1,45m.
Oversikt over GCT så langt finner du her
(resultater)

Arendal og Grimstad Rideklubb arrangerte i helgen landsstevne i sprang for ponni.
Heller ikke her ble DOR rytterne uten premier. Vi har stabile flinke ponniryttere og det går ikke ubemerket hen.
Sofie Rieber-Mohn Borgen på Milchem Shes A Keeper red inn til en 6.plass i MB+5
Nora Fredriksen/ Radox en 2.premie i LA
Martine Mariero Moe / Aisling’s Boy 4.premie i LB
Julie Askim Petersen / Maia Stengaard 4.premie i MB+5
Madeleine Lien: 2.premie i MA på Javas Alun og 2.premie i MA+5 på Javas Lady Bug.

Så, sist men ikke minst vårt eget tradisjonsrike Lier Horse Show som ble arrangert på hjemmebane i helgen. I år har det av ymse årsaker blitt valgt å dele opp LHS sprang og dressur (Dressurstevnet blir arrangert kommende helg). Å få seire på hjemmebane er alltid gøy, og hele to ble det i årets finaleklasser og tre i kvalifiseringsklassene

Eyvind Sverre Nistad og hans Gipsy Girl De Tiji gikk av med seieren i årets finale i 1,20m klasse; Bull Sportshorses Speed Trophy. De tok også med seg en 9.premie i en 1,10m klasse.
(foto Anne Katteland)

Ingrid Gjelsten tok bokstavelig med seg seieren hjem da hun på Joli Coeur red inn til 1.plass i 1,30m finalen som var Gjelsten Holding Mini Prix.
På Violetta D en 3.premie i 1,20m og 4.plass i 1,20m (Bull Sportshorses Trophy) finale.
(foto Anne Katteland)

Hedda H. Berentsen og JJ Casiska vant en 1,30m klasse, og tok en 3.premie i 1,20m.
På Lord Van de Groenendijk 2.premie i 1,20m.
Eva Ulrika Cappelen og Carrero – 4.premie i 1,10m.
Madison Granlund og CSF Premier Cruz 12.premie i 1,10m.
Victoria Gulliksen: På Gregors en 7.premie i 1,20m og på Ibiza 5.premie i 1,20m.

Linda Kristin Hanssen / Enidia 1.premie i 1,10m og 8.premie i en annen 1,10m klasse.
Martine Eknes Hegna og Zoraya red til seier i 1,20m.
Linda Nedkvitne på Carismo tok to 10.premier i 1m klassene.
Ida Fossli Løfsnæs / Engas Casander 7.premie i 1,10m
Camilla Haukjem / Chicco 9.premie i 1m
Johannes Katteland Kihle 12.premie i 1,20m med It’s My Girl.
Alexandra Tønnesen og Avanti Undercover W 6.premie i 1,10m og 9.premie i Den Lille Krydderhaves Stilcup (finale).
Merete T. Røed og Jiske 5.premie i 1m.

Knut Helge Dalen stilte med to hester i årets LHS. På Jakarta Odeveld (bildet) red han inn til en 3.premiei i finalen - Gjelsten Holding Mini Prix.
På Caprice Volo tok han en 8.pl. i 1m klasse. (foto Anne Katteland)

Og nok en gang hilser DOR til sine ryttere og sier: Bra jobbet.

Vi følger som alltid med dere, noen ganger ‘ringside’ andre ganger foran PC skjermen. Ser dere gjør vi, og stor pris setter vi på dere alle sammen!

Og selvfølgelig en STOR TAKK til de som stilte opp og hjalp til under Lier Horse Show (sprang).

Til helgen arrangeres, som nevnt LHS dressur; to dager D-stevne en dag L-stevne. All hjelp mottas med takk. Kontaktperson Rill på mail eller send en SMS til 91543434