Drammen Og Omegn Rideklubb

Drammen Og Omegn Rideklubb

Mounted Games - sesongen 2017

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 14. Okt 2017Her kommer en oppdatering fra sesongen til DORs Mounted Games jenter. 
Stor takk til Anne Kjensli Strøm for informasjon.

For Mounted Games gruppen til DOR er nå sesongen over for i år. 

Kine Malin Sørlie og Jeanette Hyving var i Sør Afrika med VM landslaget. Alle fikk låne hester der nede og kjemien var vel ikke akkurat på topp med de hestene de fikk utdelt. De endte sist, men de hadde det utvilsomt veldig gøy og har fått med seg masse erfaring videre.
Kine Malin Sørlie og Tonje Akselsen var med på EM Individuelt i England. Kine lærte mye i sitt første EM, og skal satse videre til VM Par i Danmark neste år med Veronika Strøm. *
Tonje satte igjen hesten sin i England hos søsteren sin for salg så vi får nok bare se henne sporadisk til neste år. Frida Gillebo har kjøpt seg ny hest så hun kommer nok tilbake etter jul på sin novise.

 Veronika Kjensli Strøm var med på nesten alle konkurranser i Norge i år og hadde beste plasseringen for DORs del med å klare å komme seg blant de 12 beste og dermed være i semifinale i Nordisk individuelt.
I tillegg til de norske konkurransene var hun på Nisse Cup i Gøteborg i juni med Kine og Jeanette og 2 svenske gjesteryttere samt på Nordisk par med Kine i Gøteborg i September hvor de endte på en 6 plass.

 Vi arrangerte ikke NM par i år, men overlot arrangementet til Hurum Rideklubb, som arrangerte NM med stil! 3 ryttere: Veronika, Kine og Jeanette var med i konkurransen. 

 Det ble kun arrangert 1 stevne i regi av MG - Drammen og Omegn Rideklubb i år (Mixed par/individuelt i april) hvor vi gikk med overskudd.

 

Drammen og Omegn Rideklubb ønsker våre MG jenter lykke til videre og ser frem til å følge dere i 2018 sesongen.


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline