En spennende stevnehelg er over.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 28. Aug 2017

Kady og Engas Matthew (foto Rill M. Rytter Fjøren)

Det er mye å si om mange gode prestasjoner denne helgen. Det har vært arrangert både store og små stevner, og det er vanskelig å vite hvor man skal begynne.

Vi starter med  dressur:
Kady Besseberg var i Tønsberg på dressurstevne med sin Engas Matthew.
Stilte til start i fire klasser, vant tre og tok andreplass i den fjerde (1.pr. LB:4, 2.pr. LA:2, 1.pr. LB:5, 1.pr. LA:3)!!

Så til det som sikkert for mange har vært hovedstevnet denne helgen, nemlig EM i Göteborg.
Det gikk ikke helt veien for det norske laget, men med mange unge og meget lovende ryttere på landslaget har vi stor tro på fremtidens konkurranser.
Vi kan bare gratulere Irland med en strålende lagseier og Peder Fredriksson med en fantastisk seier individuelt!
(Se for øvrig artikler på hestesport.no).
Vår egen Johan-Sebastian Gulliksen / Quiet Easy red som kjent U25 klasser under stevnet i Sverige og vi gratulerer med følgende plasseringer:  8.pr. U25 1,45m og 10.pr. 1,50m U25