Vi ønsker dere alle en riktig god jul

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 22. Des 2021

JULEN 2021

På vegne av Drammen og Omegn Rideklubbs styre, vil jeg gjerne takke dere alle sammen for godt samarbeid i 2021.  Det har vært nok et utfordrende år med pandemi og alt det har medført. Vi har tross pandemien fått gjennomført mange flotte stevner på Linnesvollen.

Først og fremst – tusen takk til alle frivillige, som har bidratt med dugnadsinnsats under våre arrangementer/stevner i løpet av året. Denne innsatsen har gjort det mulig å gjennomføre stevnene.

Vi vil også få uttrykke vår hjerteligste takk til våre samarbeidspartnere/ sponsorer.  Uten deres støtte hadde vi ikke kunnet avviklet alle stevnene på Linnesvollen.

Klubbens hjerteligst takk også til DRS v/Eirik Berentsen for den innsatsen som er nedlagt gjennom året. Den har vært formidabel.

2021 har også vært spesielt år for DOR når det gjelder anlegget.  Våren 2021 overtok Gjelsten grunnen klubben har festet på Linnesvollen fra Johs. Rasmussen og Frues Legat.  På årsmøtet i sommer ble det vedtatt å overdra anlegget på Linnesvollen til Gjelsten v/Gjelsten Equestrian AS.  Selve overtakelsen fant sted 15. november. (Se egen meddelelse).

For 2022 har DOR som mål å arrangere enda bedre stevner, klubbkvelder med forskjellige temaer og ønske nye medlemmer velkommen. Vi vil også legge til rette for å synliggjøre klubben i lokalmiljøet.

Vår visjon HESTEGLEDE FOR ALLE skal vi å ha i førersetet.

Vi vil også jobbe for å gi tilbake slik at eksisterende medlemmer skal være stolte av å representere Drammen og Omegn Rideklubb

Med det ønsker jeg alle sammen en riktig god og fredelig jul og et godt nytt år.

Julehilsen fra styret i DOR

Ole Stokke
leder

Gjelsten Equestrian AS har kjøpt og overtatt bygningene til Drammen og Omegn Rideklubb på Linnesvollen

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 20. Des 2021

I henhold til sak 6 på årsmøtet 15.06.2021 vedtok årsmøtet å selge bygningene på Linnesvollen til Gjelsten Equestrian AS, med forbehold om at Drammen og Omegn Rideklubb (DOR) ikke ble belastet for tidligere mottatte spillemidler på NOK 2.570.000.

Det ble i august sendt søknad til Det Kongelige Kulturdepartement (KUD), hvor man søkte om dispensasjon fra kravet om å tilbakebetale mottatte spillemidler, siden formålet støtten opprinnelig var gitt til skulle fortsette som før under nytt eierskap. Denne søknaden ble dessverre avslått av KUD, men Gjelsten Equestrian AS har akseptert å øke prisen på bygningsmassen, tilsvarende tidligere mottatte spillemidler. DOR er glad og takknemlig for denne konklusjonen.

Kjøpekontrakten for bygningene, samt avtale om bruksrett av anlegget for DOR ble signert 10.11.2021. Gjelsten Equestrian AS ble formell eier av bygningene den 15.11.2021.

Gjelsten Equestrian AS leier ut anlegget til DRS AS.

Ole Stokke, leder

Stevnenytt 36/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 16. Des 2021

Vi har nådd midten av desember måned, og vi kan med glede se tilbake på stevnehelgen som nå ligger bak oss.
To stevner har vi å meddele resultater fra sist helg og resultatene uteble overhodet ikke.
I tillegg kan vi denne helgen følge med på London International Horse Show

Men først resultatene fra sist helg:
I Spania red Victoria Gulliksen Papa Roach til en meget god 8.plass i Longines FEI World Cup klasse (1,60m). (Se hestesport.no 11/12 og 12/12 . Og med det tok hun også verdifulle World Cup poeng
(oversikt World Cup poeng her).
Med Belle Fayvinia Z ble det en 12.pr. i Longines Grand Prix (1,60m).
I Belgia ble det 5.pr. i torsdagens 1,30m klasse på Ane Straumsheim og Carlotta.

Det er bare å gratulere med resultatene og at vi er både glade for, og stolte av, det våre ryttere presterer; det er helt sikkert. Fine representanter både for sporten, Norge og ikke minst DOR!

Resultater:
Spania   Belgia

Denne helgen er det Geir Gulliksen med sine to hester Grandino H og VDL Groep Quatro som skal i ilden. (Se hestesport.no) I dag starter de første klassene på 5-stjerners stevnet London International Horse Show. Vi ønsker Geir lykke til på helgens stevne!
En liten videosnutt er lagt ut på YouTube og kan sees her
ClipMyHorse streamer fra London (se live her)

Stevnenytt 35/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 11. Des 2021

Vi har kommet til desember måned, og noen har tatt julefri; både hest og rytter. Rolig er det på de norske konkurransebaner, men i utlandet er det fortsatt stevner med DOR-ryttere på startlistene. I løpet av helgen som ligger bak oss, fortsatte våre ryttere å levere gode resultater. Det gleder vi oss over!.

I Danmark ble det sist helg arrangert Baltic Cup Finale.
Emma Tallulah Behn og Fetoucha seiret i 1,20m.
På Arendal og Grimstads julestevne vant Ina Wilsbeck Zimowski og Van Schijndel’s G-Orchidee 1,20m.

Øvrige resultater:
Danmark
Emma Tallulah Behn / Fetoucha 3.pr. 1,15, 3.pr. 1,25m
Philippa Porskrog Heiestad / Ballyanchor Jigsaw 2.pr. i søndagens «Sponsor Cup Finale» (90cm)
Belgia
Marit Haarr Skollerud / Esprit d’Intro Z 8. og 10.pr. i 1,45m-klasser

Gratulerer med super innsats, vi er stolte av våre ryttere og skal så klart fortsette å følge med dere.