Stevnenytt 27/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 25. Jul 2022

Julis nest siste uke har også vært en aktiv uke for klubbens ryttere. Både på stevnet til Larvik og Sandefjord, Nederland og i Italia har det blitt mange sterke plasseringer, og det gleder oss.
Samtidig syns vi det er veldig trist at Geir (Gulliksen) nå er ute av VM-laget til Norge, grunnet skade (mer info finnes på hestesport.no) Ønsker Geir god bedring.

Denne ukens oppdatering fra stevnefronten starter med å gratulere klassevinnere fra tre forskjellige stevneplasser:
På stevne i Nederland ble det seier i lørdagens 1,20m (unghestklasse) for Victoria Gulliksen og 6 årige Quina DW
I Italia var Eyvind Sverre Nistad og hans Gipsy Girl De Tiji vinner av lørdagens 1,20m-klasse.
Og på E-stevnet i regi av Larvik og Sandefjord gikk 1.premien i 1,35m (NRYF Kingsrent ungdomscup) på fredag til Celine Eknes Hegna og H Day van Bareelhof Z
Vinner av torsdagens LA+5 og MB fredag (The Body Shop Cup) ble Amalie Margrethe Rieber-Mohn og kategori 2 ponnien Mayfield Welfenkrone.

Øvrige resultater:
Nederland
Victoria Gulliksen
Quina DW 3.pr. 1,20m
Coltplay Z 10. og 13.pr. i 1,10m-klasser (unghest)

Philippa Porskrog Heiestad / Lundgreens Amazing Dancer 3.pr MB

Vi gratulerer så mye med helgens resultater. Det er alltid like hyggelig å se hvor godt klubbens ryttere gjør det i sine respektive konkurranser

Resultatlister: Nederland    Italia    Larvik/Sandefjord
Se også hestesport.no 22.juli   25.juli

DOR vil også ønske våre lag som skal ri lag-NM og Norgesserien 1.divisjon lykke til på kommende helgs stevne i regi av Borge Rideklubb (start/resultatlister finner du her). Dette stevnet kan sees live via ClipMyHorse