Stevnenytt 26/2022 / presentasjon av DORs lag til lag-NM og Norgesserien

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 18. Jul 2022

Nok en stevnehelg ligger bak oss, og det nærmer seg, sakte men sikkert, flere mesterskap; både nasjonalt og internasjonalt. Det blir mye spennende å følge med på i ukene som kommer.
Men først og fremst skal vi konsentrere oss om helgens resultater, som overhodet ikke har vært dårlige for DORs ryttere.

Vi starter lokalt med årets Local Champions Tour (D-stevne sprang) avholdt hos Drammen Ryttersportsklubb: Her vant Leah Schau Halvorsrud og kategori 1 ponnien Carrenhill Berty 1m-klassen fredag.
Hønefoss: Philippa Porskrog Heiestad og kategori 2 ponnien Lundgreens Amazing Dancer lørdagens MB (The Body Shop Cup)
Linnèa Paulsen og kategori 2 ponnien Kuli’s Maybe Magic vant LA fredag og LB+5 søndag

Susanne Porskrog Heiestad / Bon Ton v.h Hippodroom 7.pr. 1,20m
Amalie Margrethe Rieber-Mohn / Mayfield Welfenkrone 2.pr. MB (The Body Shop Cup)

Falsterbo
En tidsfeil skilte 3. og 4.plassen i Nations Cup, men vi gratulerer likevel det norske laget bestående av Geir Gulliksen, Marit Haarr Skollerud, Benedicte Seringstad Endresen og Marie Valdar Longem med meget god innsats og 4.pr. i Nations Cup-klassen.
På samme stevne tok Johan-Sebastian Gulliksen og Ambrosio D’Alcy 7.pr. i six-bar

Gratulerer alle med fin innsats og vi ønsker så klart alle lykke til videre på årets stevner!

I tillegg kan vi nå presentere DORs ryttere som skal ri NM-lag og 1.divisjon Norgesserien på stevnet til Borge Rideklubb helgen 27 - 31 juli (Live streaming fra ClipMyHorse):