Stevnenytt 17/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 18. Mai 2022

Tre uker med Spring Tour er over for denne gang. I stort sett sol og godt vårvær har vi kunnet bivåne mye bra ridning i løpet av disse ukene. Og klubbens ryttere, de er så absolutt blant dem som har gjort det bra også i løpet av uke 3.. Men det er ikke bare på sprangbanen DOR har kunnet se både vinnere og plasseringer; vi har nemlig også dressurryttere som har vært på konkurransebanen i løpet av helgen.

På dressurstevnet i regi av Holmestrand og Omegn Rk ble det seier i MC:1 for Susanne Hjerpeland og Engas Donna Lucia.
På Linnesvollen ble det seier både i 1,20m og 1,25m for Emma Tallulah Behn og hennes Fetoucha.
1.plass i small tour for kategori 2 ponnier gikk til Amalie Margrethe Rieber-Mohn.

Ingrid Margrethe Falch-Jacobsen/Enas Maxmanus 2. og 3.pr. i MC:1-klasser

DOR gratulerer nok en gang med meget gode resultater både på sprang- og dressurbanene rundt om. Det er en glede å følge med dere.

Vi gratulerer selvfølgelig også følgende norske lagryttere på Linnesvollen:
Norges lag som vant CSIOY Nations Cup: Mira Oliva Høydal, Hanna Cecilie Wiklund, Lea Fondevik Syversen, Ada Alette Braaten Johnsen og lagleder Tony André Hansen
Vinnerlaget til Norge i lagkonkurransen for kategori 2-ponnier: Lilly Hiller, Philippa Porskrog Heiestad, Olivia Borge Malmo, Sofie Eriksen og lagleder Solveig Fotland Nevermann
2.plassen til Norges lag i Nations Cup for kategori 1 ponnier: Mikkel Fredin Nilsen, Pernille Lunde, Julie Årebrot Skai, Rasmus Aasland og lagleder Solveig Fotland Nevermann
Det norske laget i Nations Cup for juniorer: Ingrid S. Bjørklund, Siri Endresen, Max Olav Storeide Lööf, Ylva Høidal og lagleder Tony André Hansen
Samt det norske children laget som tok 2.plassen i Nations Cup: Emma Tallulah Behn, Marie Lensebråten Walstad, Madelen Ossletten Fuglstad, Mia Søraas og lagleder Tom Vidar Leren Gjeldnes.

Resultater:
Holmestrand   Linnesvollen  Hønefoss

Se også hestesport.no
13.mai 1  13.mai 2
14.mai 1  14.mai 2
15.mai     16.mai

Nå blir det litt roligere på Linnesvollen et par uker, men det arrangeres både rideskolestevne 28.mai og weekendkurs 4-5 juni, i regi av rideskolen. Klubben har også mange ryttere til start på stevner både i inn- og utland kommende helg. Vi ønsker alle deltakere lykke til i sine respektive konkurranser.
I juni er det klart for nok et internasjonalt sprangstevne her i Lier, da arrangeres det CSIO3* 9 - 12.juni, og på dette stevnet er det også finale i årets FERD rideskolecup.