Oppsummering fra stevnehelgen 13. - 16. august - informasjon om kommende stevner

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 19. Aug 2020

Helgen som nå ligger bak oss bød på mange stevner både i sprang og dressur, for våre ryttere.
Fortsatt kan vi glede oss over meget gode resultater. Gratulerer alle sammen med jevne og bra resultater. Vi gleder oss med dere og skal så klart fortsette å følge med dere på kommende stevner.

I vår ukentlige oppdatering starter vi som vanlig med helgens seirende ryttere.
I Arendal på elitestevnet/Breeders red Geir Gulliksen hesten Edesa S Banjan til seier i Sprangsportens Venner Cup-klassen (1,45m).
Johan-Sebastian Gulliksen på hesten Billy Cool vant stevnets Kingsrød Grand Prix Cup (1,45m)
På hjemmebane er det alltid gjevt med DOR-seire: Øydis Standeren Pedersen og ponnien Cloe vant 1m klassen fredag.
I 1,20m klassen fredag ble det Ylva Aske Jacobsen og Querini som gikk av med seieren.
I lørdagens Drammen Derby var Cathrine Aas og Quinine den eneste feilfrie og dermed vinner av klassen.
På lørdagens 1,30m ble vinneren Marte Samnøy Harstad og hesten Hip Hop’s Fiona.
Grenland Rideklubb arrangerte dressurstevne i helgen og i MA:1 ble det nok en seier til en DOR-rytter, nemlig Gun Barbro Sofi Reutervall Lundqvist og hesten Dr Doc.

Øvrige DOR-resultater:
Malin Wang-Johannessen / Majkas Romaine 3.premie FEI individuelt program for junior 2009/2017 på Ellingsrud.
I Arendal ble det flere bra plasseringer på våre ryttere:
Johan-Sebastian Gulliksen / Equador Z 4.pr. 1,45m (Sprangsportens Venner Cup)
Victoria Gulliksen / Caretina 3.pr. 1,45m (Sprangsportens Venner Cup)
Celine Eknes Hegna / H Day van Bareelhof Z 3.pr. 1,30m (NRYFs ungdomscup)
Sofia Nyberg / Zahra 7.pr. 1,20m, 6.pr. 1,25m
På vårt eget stevne Drammen Derby ble det også mange gode plasseringer på klubbens ryttere:
Veronica Mysterud / Fightings Girl 3.pr. 1,25m
På Ellingsrud Rytterklubbs D-stevne i dressur red Tonje Tone Lundsberg sin Glenfiddich til en 5.premie i LB:3.

Resultater:
Arendal   Borge   DOR   Ellingsrud   Grenland

Se også Hestesport.no
15/8    16/8

Flere helger på rad har det vært stevner på Linnesvollen, og gi seg med det? Nei det er det ingen som gjør. Gledelig er det at førstkommende helg arrangeres et CSI2* stevne samt helgen 27. - 30. august, det årlige Norway Grand Prix

Selvfølgelig er det et par begrensninger p.g.a. Convid-19 og vi ber alle følge råd og lese informasjon både på rytter.no.
Og siden det ikke er "fritt frem" for publikum, kan vi meddele at ClipMyHorse sender live fra begge stevner