Lag-NM og finalene i årets Norgesserie er over

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 23. Jul 2019

Først og fremst vil vi i Drammen og Omegn takke vertskapet: Arendal og Grimstad Rideklubb, for et fint stevne.

Årets finale i Norgesserien og lag-NM er over for denne gang.
Det var en fin gjeng med ryttere fra DOR som tok turen til Arendal sist helg.
Mange fine runder på sprangbanen hadde de og vi i klubben er meget fornøyde med å kunne stille lag med såpass mange av våre unge ryttere.

Noen seier i lag-NM ble det ikke, men laget bestående av:
Martine Eknes Hegna/Isabelle 111
Celine Eknes Hegna/H Day van Bareel Hof Z
Cathrine Aas/Quinine
Åge Dagfinn Eide Askeland/Baluga
endte på en 7.plass etter finaleomgangen var over. Men helt foruten premier ble de ikke; i 1.omgang tok de en respektabel 5.plass.
Vårt andre lag som bestod av
Veronica Mysterud/Fightings Girl
Hedda Hagen Berentsen/JJ Casiska
Sofia Nyberg/Zahra
Johannes Katteland Kihle/It’s My Girl
 kvalifiserte seg dessverre ikke til noen finaleomgang. Men også dette laget red to meget brukbare 1. og 2. avdeling i årets lag-NM.

I 1.divisjon Norgesserien ble det også mange gode runder på vårt lag. Laget bestod av:
Linda Kristin Hanssen/Craig S.S.
Hedda Hagen Berentsen/Lord van de Groenendijk
Kristin Granlund/Clara Alfarvad Z
Eyvind Sverre Nistad/Gipsy Girl De Tiji
I første avdeling red disse bra og endte med 1 feilpoeng og andreplass.
I andre avdeling uplasserte, men ikke med mer enn sammenlagt 4 feilpoeng.
Finalen ble ridd bra og laget tok en sammenlagt 2.plass og fikk tildelt sine sølvmedaljer.

Vårt 3.divisjonslag, bestående av
Kristine Roseth/Libresca
Emilie L. Gulhaugen/Troy Teemer
Ida Fossli Løfsnæs/Engas Casander
Johannes KattelandKhile/Sky’s Khaleesi
red også bra i første avdeling Norgesserien. 1tidsfeil totalt i denne omgangen og første uplasserte i klassen.
I andre avdeling endte laget med null feil og vant denne klassen.
Finalen ble ridd på søndag. Da red vårt 3.divisjonslag feilfritt og hadde da til sammen etter 1. og 2. avdeling kun den ene tidsfeilen.
Laget tok 2.plass og sølvmedalje i finalen i 3.divisjon i årets Norgesserie.

Veldig bra innsats av alle i team-DOR, god lag- og klubbånd rådet under hele stevnet.
Tusen takk alle sammen, for meget bra innsats.
Og selvsagt en stor takk til våre lagledere:
Ingunn Eknes Hegna, Anne Katteland og Cathrine Gulhaugen.

Vi glemmer heller ikke å gratulere vinnere av årets finaler:
 Sandnes og Jæren med seier i årets lag-NM samt seier i finalen 1.divisjon Norgesserien. Vertskapsklubben Arendal og Grimstad som seiret i finale i 2. og 3. divisjon, samt naboklubben vår Drammen Ryttersportsklubb og deres seier i finalen i 4.divisjon.

5.premie 1.avdeling lag-NM: Cathrine Aas, Åge Dagfinn Eide Askeland
Martine og Celine Eknes Hegna

2.premie både i 1.avdeling og finalen 1.divisjon Norgesserien
Linda K. Hanssen, Kristin Granlund, Eyvind Sverre Nistad, Hedda
Hagen Berentsen og maskot for anledningen; Terry Nistad

1.divisjonslaget på pallen etter endt finaleomgang.
Hedda, Kristin, Eyvind og Linda.

3.divisjonslaget, 2.premie og sølvmedalje i finalen i Norgesserien. De vant også
2.avdeling i 3.divisjon.
Johannes Katteland Kihle, Ida Fossli Løfsnæs, Emilie L. Gulhaugen og
Kristine Roseth

(Foto: Cathrine Gulhaugen/Anne C. Bugge)

Flere bilder fra stevnet her

Nye utfordringer står nå for tur for DOR-rytterne.
Helgen som kommer skal mange stille til start hos naboklubben (Drammen Ryttersportsklubb) på det årlige Local Champions Tour stevnet.

I Athen arrangeres det CSIO5* stevne. Norge sender lag og på dette finner vi hele 3 DOR ryttere; Geir, Johan-Sebastian og Victoria Gulliksen samt Hege Tidemandsen fra Solør. Dette er et finalestevne i 2.divisjon Nations Cup.

Vi krysser fingrene og ønsker dem alle lykke til!