Helgens stevner

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 10. Jul 2019

Vi er snart i midten av juli måned og noen nedgang i stevneaktiviteten, det er det ikke.
I løpet av helgen som var, har vi i DOR nok en gang hatt ryttere til start på flere stevner, både her hjemme og i utlandet.

To seire kan vi også gratulere våre ryttere med.
På L-stevne i regi av Hønefoss og Ringerike Rideklubb, red Ylva Aske Jacobsen Querini til seier i fredagens 1,20m klasse.
På lørdag ble det nok en 1,20m-seier, denne gang gikk den til Eyvind Sverre Nistad og hans Gipsy Girl de Tiji.

Øvrige resultater fra Hønefoss:
Hedda Hagen Berentsen / Avanti Undercover W 2.pr. 1,20m.
Nora Fredriksen / Big Meadow Storm 4. og 5. pr. i 1m klasser (ponni).
Lotte Grimsrud Giseth / C.Lucky Lord Rk 2.pr. 1,10m og 6.pl. 1,20m.
Veronica Mysterud / Fightings Girl 2.pr og 7.pl. i 1,20m samt 6.pl. i 1,30m.
Sofia Nyberg / Zahra 3.pr. 1,40m.

I Arnheim (Nederland CSI1*/CSI3*) red Victoria Gulliksen hesten Deville til en 13.premie i 1,45m og 15.premie i 1,50m. Med Papa Roach tok hun en 13.plass i 1,55m klasse.

På Bækgaarden Horse Festival (Danmark) har både Ane Straumsheim og Camilla Storemark tatt premier sist helg. Ane og Carlotta: 4. og 9. premie i 1,30m klasser og Camilla og Casper S 12.premie i 1,30m.

På D-stevne i Arendal hadde vi også ryttere til start.
Åge Dagfinn Eide Askeland og Baluga tok 2.premie i AGR Sommerprix.
Andrea L. Tangeraas Blom og Chameo 6.pl. 1,15m.
Kristin Granlund / Clara Alfarvad Z 12.pl. 1,20m.
Marte Samnøy Harstad / Hip-Hops Fiona 14.pl. 1,10m.

Resultatlink:
Arnheim  Bækgaarden  Hønefoss  Arendal

Bra jobbet alle sammen. Fortsatt har vi den glede av å se klubbens ryttere med jevne gode resultater etter endt stevnehelg.

Vi er nå faktisk godt inne i en ny stevneuke.
I Zuidwolde (Nederland) har DOR flere ryttere til start og som representanter for Norge i EM for children, junior og unge ryttere.
I children klassen rir Sofie Rieber-Mohn Borgen.
Junior: Ingrid Gjelsten
 Unge ryttere: Karoline Lien og Erik Preben Strand.

Her hjemme arrangeres det på Linnesvollen Baltic Cup / Drammen Grand Prix.
Noen av våre stiller til start, andre lader opp til neste ukes utfordringer (finale Norgesserien og NM-lag).
Det ryktes også at vi har ryttere til start på Falsterbo Horse Show (her er det også tv-sendinger, for tider se tidligere innlegg).
To av våre dressurryttere er påmeldt til L/E-stevne på Hønefoss denne helgen.