Stevnenytt 11/2023

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 2. Mai 2023

Da har vi avsluttet første uke av årets Drammen Spring Tour. Gode plasseringer har det blitt på klubbens ryttere på hjemmebane. Men det er også flere som er på andre stevner både i inn- og utland som så absolutt har hatt gode stevnehelger.

Klassevinnere er det flere av, og vi begynner med de yngste:
På Linnesvollen ble det seier i lørdagens 0,80m og mandagens 0,85m nasjonale ponniklasser til Bertine Hagen Berentsen og Soxs Pocket Rocket.
Lørdagens ponniklasse 1m ble vunnet av Amalie Margrethe Rieber-Mohn og hennes Mayfield Welfenkrone.
Vinner av lørdagens 1,45m ble Johan-Sebastian Gulliksen og Mylord Myles.
I St.Tropez (Frankrike) red Ingrid Gjelsten Jackson Vd Bisschop til seier i torsdagens 1,30m og lørdagens 1,40m.
På D-stevnet til Borge Rideklubb vant Linn Veronica Mysterud og Fightings Girl lørdagens 1,10m.
På samme stevne og samme dag vant Vilja Owren Spørck og Emil LC feil/stil (kat. 2 ponnier).

Martine Eknes Hegna /Iniesta 9.pr. 1,30m
Philippa Porskrog Heiestad / Bon Ton v.h Hippodroom 10.pr. 1,10m, 14.pr. 1,20m, 11.pr. 1,20m
Cathrine Jerring
Lejantien De Muze 14.pr. 1,20m
Framboise Batilly 9.pr. 1,10m
C’est Moi 4.pr. 1,35m, 10.pr. 1,40m
Katrine Berge Klekken / Cashmir de Belcour 18.pr. 1,10m, 8.pr. 1,10m, 8.pr. 1,10m
Madeleine Alexandra Lien / Queen Elisabeth Della Caccia 9.pr. 1,20m, 8.pr. 1,20m

Camilla Viken / Chira 5.pr. 1m

Vi gratulerer så mye med nok en stevnehelg med supre resultater for D.O.R.s ryttere. Og det faktum at vi har meget gode ryttere (for ikke å snakke om deres firbente kompanjonger) i alt fra nasjonale ponni- og hesteklasser, til større internasjonale konkurranser, det er bare å ta av seg hatten for!