Stevnenytt 40/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 9. Nov 2022

I løpet av de to siste uker har kubbens ryttere deltatt på både sprang og dressurstevner – fortsatt med gode resultater og dette gleder oss selvfølgelig.
Litt ekstra bra er det å få vite at etter world cup stevnet i Verona er fortsatt Victoria Gulliksen i ledelsen i den vesteuropeiske ligaen (result. så langt).
Men det skal heller ikke glemmes de av DORs ryttere som har levert supre resultater i sine respektive konkurranser.

Søndag 30.oktober ble det arrangert D-stevne sprang på Hønefoss.
Her seiret Bertine Hagen Berentsen og Burnbrae Jack i både LA og MB!
Leah Schau Halvorsrud / Carrenhill Berty vant 1m-klassen
Hanna Kraszewska og Chanson var både feilfrie og med best stilpoeng i 0,60m.

I Spania under 2. uke av Mediterranean Equestrian Tour Autumn Met vant Ingrid Gjelsten / Jackson Vd Bisschop lørdagens 1,30m.

Thea Gulliksen og Pokerface befinner seg for tiden i Ålesund-distriktet og på D-stevnet til Sula Rideklubb 5-6/11 vant de 1,10 og 1,20m lørdag og 1,20m søndag

Øvrige resultater
Hønefoss 30/10
Vilja Owren Spørck / Emil 3.pr. 0,60m feil/stil

Arendal 28-30/10
Johan-Sebastian Gulliksen
Ella 2.pr. 1,40m
Lefuson VDL Endte på en 7.plass sammenlagt i hallmesterskapet for 6-års gamle hester.
Ina Wilsbeck Zimowski / Van Schijndel’s G-Orchidee 3.pr. 1,30m

Sentower Park Belgia 27-30/10
Jenny Krogsæter
Caluna de Berlo Z 6.pr. 1,30m, 3.pr. 1,30m
Bentley Van’T Hulgenrode 5.pr. 1,55m

Mediterranean Equestrian Tour Autumn Met (Spania)