Stevnenytt 43/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 29. Nov 2022

Bare to dager igjen av november måned, men ikke juleferie for verken to- eller firbente riktig enda.
I løpet av helgen som var, har klubbens ryttere deltatt på stevner både i inn og utland.
På D-stevnet i sprang (BRyK vintercup) i regi av Hønefoss og Ringerike Rideklubb ble det hele 3 klassevinnere fra DOR: Lørdagens LC feil/stil ble vunnet av Thea Hasseldokk Falch-Nevland og Little Mags. Samme dag vant Linnèa Paulsen og Kuli’s Maybe Magic MB.
Søndagens 1,20m ble vunnet av Alexandra Tønnesen og Avanti Diamani W.

Jenny Krogsæter \ Dubai de Riverland 13.pr. 1,35m

Og gledelig er det å kunne fortsette å gratulere klubbens ryttere med meget bra innsats!

Rolig blir det ikke på stevnefronten, selv om vi snart går inn i desember måned. Kommende torsdag (1.desember) er det duket for første dag av årets Norwegian Horse Festival! Her er det mye å glede seg til:  både konkurranser, clinics og show. (Start- og resultatlister NHF)
Men det er ikke bare på norske baner vi har ryttere til start kommende helg: i Vilhelmsborg (Danmark) er det Baltic Cup finale (start- og resultatlister). Også her finner vi DOR-ryttere blant de norske representantene: Marie og Thea Gulliksen samt Philippa Porskrog Heiestad.
DOR ønsker samtlige av klubbens ryttere lykke til i helgens konkurranser!

Se også hestesport.no
24/11   29/11

Stevnenytt 42/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 24. Nov 2022

Nå nærmer vi oss slutten på november måned, og om bare om en snau uke starter de første klassene på årets førjuls-happening: Norwegian Horse Festival.
DOR hadde (via promotion cup) fått fire plasser til ponni cupen som går under årets NHF, og vi har den glede av å presentere de fire rytterne som skal representere DOR: Bertine Hagen Berentsen, Maria Hermine Berentsen, Linnèa Paulsen og Amalie Margrethe Rieber-Mohn.
Drammen og Omegn har for øvrig mange ryttere påmeldt til neste ukes stevne: oversikten finnes på Equipe

Men det skal overhodet ikke gå i glemmeboken at det sist helg var stevner både i inn- og utland med ryttere fra DOR på startlistene:
På L/E-stevnet til Grenland Ryttersportsklubb ble det seier i 1,10m fredag og 1,15m lørdag for Celine Eknes Hegna og hennes Portobello Road L.

Portobello Road L  2.pr. 1,10m
 H Day van Bareelhof Z 7.pr. 1,30m, 2.pr. 1.avd. INM young rider (1,35m)

Æresmedlemskap
Drammen og Omegn Rideklubbs æresmedlemskap er DORs høyeste æresbevisning og tildeles for fortjenestefull innsats for klubben og ryttersporten gjennom mange år.

Statutter for Drammen og Omegn Rideklubbs æresmedlemskap

1. Drammen og Omegn Rideklubbs æresmedlemskap er innstiftet for å belønne:
   * Medlem av klubben som over lengre tid har utmerket seg innenfor en funksjon eller område.
   * Fortjenestefull virksomhet til kubbens fremme.

2. DORs styre treffer beslutning om tildeling av æresmedlemskap.
    Beslutning fattes enstemmig i et fulltallig styremøte.
    Forslag om tildeling av æresmedlemskap kan være fremlagt av styret, eller innsendt fra medlemmer og
    skal være begrunnet.
    Forslag sendes klubbens leder. (leder@dor.no)

3. Æresmedlemskap består av et innrammet diplom med Drammen og Omegn Rideklubbs
    emaljemerke påmontert.
    Diplomet undertegnes av DORs leder og nestleder.

4. DOR fører register over æresmedlemmene.

Stevnenytt 41/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 17. Nov 2022

Nok en stevnehelg er over, og i skrivende stund er flere av klubbens ryttere på god vei inn i en ny.
Det er heller ikke lenge til førjuls-happeningen: Norwegian Horse Festival!
Men først og fremst skal vi ta for oss resultatene fra stevnene 10-13/11.

På Grenlands stevne vant Linnèa Paulsen / Kuli’s Maybe Magic finalen i Top Spec Cup for ponni kategori I/II, og ble da best av 20 ekvipasjer som stilte til start i finalen.
Men det er også andre som har gjort det meget bra både på sprang- og dressurbanen i løpet av helgen:
Amalie Margrethe Rieber-Mohn og hennes Mayfield Welfenkrone seiret i lørdagens LA+5, på Grenlands stevne.
På D-stevnet i dressur arrangert av Hønefoss og Ringerike Rideklubb ble det to seire til klubbens ryttere: Merethe Rui Koppergård / Qondor VD Middelstede vant LB:2 lørdag og Ingrid Margrethe Falch-Jakobsen / Engas Maxmanus ble vinner av MC:3 søndag.
Vilja Owren Spørck og Emil vant feil/stil 0,60m på D-stevnet til Tomter Rideklubb

Emma Hovet Øverjordet / Daillante 5.pr. 1,15m

Spania (Autumn Mediterranean Equestrian Tour uke 3)

Madeleine Lien / Eh Quick Nina 5.pr. 1,30m

Vi gratulerer klubbens ryttere med nok en helg hvor de har levert meget gode resultater. LYKKE TIL VIDERE!

I tillegg har vi (via Promotion Cup) fått 4 plasser til Norwegian Horse Festival ponnicup. Mer informasjon om hvem som er tatt ut/kvalifisert kommer senere. (Se eget innlegg for mer info)

Resultatlister: Grenland   Hønefoss   Tomter   Spania   Peelbergen

Stevnenytt 40/2022

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 9. Nov 2022

I løpet av de to siste uker har kubbens ryttere deltatt på både sprang og dressurstevner – fortsatt med gode resultater og dette gleder oss selvfølgelig.
Litt ekstra bra er det å få vite at etter world cup stevnet i Verona er fortsatt Victoria Gulliksen i ledelsen i den vesteuropeiske ligaen (result. så langt).
Men det skal heller ikke glemmes de av DORs ryttere som har levert supre resultater i sine respektive konkurranser.

Søndag 30.oktober ble det arrangert D-stevne sprang på Hønefoss.
Her seiret Bertine Hagen Berentsen og Burnbrae Jack i både LA og MB!
Leah Schau Halvorsrud / Carrenhill Berty vant 1m-klassen
Hanna Kraszewska og Chanson var både feilfrie og med best stilpoeng i 0,60m.

I Spania under 2. uke av Mediterranean Equestrian Tour Autumn Met vant Ingrid Gjelsten / Jackson Vd Bisschop lørdagens 1,30m.

Thea Gulliksen og Pokerface befinner seg for tiden i Ålesund-distriktet og på D-stevnet til Sula Rideklubb 5-6/11 vant de 1,10 og 1,20m lørdag og 1,20m søndag

Hønefoss 30/10
Vilja Owren Spørck / Emil 3.pr. 0,60m feil/stil

Arendal 28-30/10
Ella 2.pr. 1,40m
Lefuson VDL Endte på en 7.plass sammenlagt i hallmesterskapet for 6-års gamle hester.
Ina Wilsbeck Zimowski / Van Schijndel’s G-Orchidee 3.pr. 1,30m

Sentower Park Belgia 27-30/10
Jenny Krogsæter
Caluna de Berlo Z 6.pr. 1,30m, 3.pr. 1,30m
Bentley Van’T Hulgenrode 5.pr. 1,55m

Mediterranean Equestrian Tour Autumn Met (Spania)