Stevnenytt 24/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 24. Sep 2021

I skrivende stund, er vi inne i en ny stevnehelg, og innendørssesongen har begynt.
Vi ser av cup-oversiktene at det er gode resultater blant våre ryttere, og de gleder vi oss så klart over.

Men i løpet av helgen som nå ligger bak oss er det mye bra å melde om, både fra sprang- og dressurkonkurransene rundt om.
På D-stevnet i dressur, i regi av Hurum Rideklubb, ble det seier i LB:4 for Susanne Hjerpeland og Engas Satina
Amalie Margrethe Rieber-Mohn og Whiskey tok 2.plassen i LC på D-stevnet til Fredrikstad og Omegn Rideklubb.
Bærum Rideklubb arrangerte også D-stevne i sprang og her tok Philippa Porskrog Heiestad 3.pr. i 90cm feil/stil med Lundgreens Amazing Dancer og 3.pr. i 90cm feil/stil med Ballyanchor Jigsaw.
Grenland L/E-stevne sprang
Celine Eknes Hegna tok 3.pr. i 1,35m NRyF ungdomscup med H Day van Bareelhof Z og 2.pr. i 1,20m med Portobello Road L
Karoline Lien / Quality You Della Caccia 6.pr. 1,35m
Madeleine Alexandra Lien / Castlefield Jess 3.pr. 1,30m
Julie Askim Petersen / Gerlina 3.pr. 1,30m
Hannah Marie Rogne og Late Night S 5.pr. 1,35m og med Diamant De Revel II ble det 2.pr. i 1,30m NRyF ungdomscup.
Emilie Røsting Øverby tok 4.pr. i 1,30m og 2.pr. i 1,40m med Viego Les Hauts, og med Lexi Lou 4. og 11. pr. i 1,20m-klasser.
I Roma red Geir Gulliksen Grandino H til 6.pr. i 1,45m.
Johan-Sebastian Gulliksen tok 10.pr. i 1,45/1,50m med Emmylou og 11.pr. i 1,50/1,55m med Exit Of Ice Z.
Peelbergen (Nederland)
Victoria Gulliksen og Bella Fayvinia Z 4.pr. 1,45m og med Ibiza 9.pr. 1,40m.
Ane Straumsheim og Carlotta 4.pr. 1,30/1,35m og 17.pr. i 1,30m.

Vi gratulerer nok en gang med en god stevnehelg for DORs ryttere, og selvfølgelig ønsker vi dem lykke til videre i 2021-sesongen.

Resultater:
Hurum  Fredrikstad  Bærum  Grenland  Roma  Peelbergen

Se også hestesport.no 20.september

Som tidligere nevnt (se linker delt fra rytter.no) har klubben flere ryttere kvalifisert til Kingsland Oslo Horse Shows klasser.
Uttak til CSIO5*: Victoria, Geir og Johan-Sebastian Gulliksen
Kvalifisert fra NRyF ungdomscup og Sprangsportens Venner Cup:  Celine Eknes Hegna
Junior: Madeleine Alexandra Lien
Unge Ryttere: Ingrid Gjelsten og Jenny Krogsæter
Body Shop Cup: Philippa Porskrog Heiestad
Felleskjøpet Champion Cup: Ina Wilsbeck Zimowski.

Vi gleder oss til å se dere på KOHS 2021.

Stevnenytt 23/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 16. Sep 2021

Det merkes at det går mot høst, og dermed også mot finaler i cuper både for hester og ponnier.
Nok en aktiv stevnehelg ligger bak oss, og som før kan vi se at DORs ryttere fortsatt gjør det bra både på norske og utenlandske konkurransebaner. Gledelig for alle i klubben.

I Roma ble det seier i 1,30m for Ingrid Gjelsten og Alibi de la Roque.
I Arendal red Emma Tallulah Behn kategori 1 ponnien Lyncott Fancy Pants til seier i LA+5
På hjemmebane under Drammen Derby gikk førsteplassen i fredagens 1,20m til Linn Veronica Mysterud/Fightings Girl, mens lørdagens 1,20m ble vunnet av Ylva Aske Jacobsen/Querini. I fredagens 1m ble det førsteplass til Kristine Roseth og Libresca.

Vilde Høydahl/Lack of Paint ML 8.pr. 1m

Vi gratulerer med fin innsatsVi ønsker våre ryttere som skal ut på konkurransebanene kommende helg lykke til

Resultater:
Roma  Peelbergen  Arendal  Linnesvollen  Grenland

Se også hestesport.no 13/9

Oversikt over cup-resultater finnes på rytter.no

Stevnenytt 22/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 6. Sep 2021

En meget spesiell stevnehelg er nå over, og vi må bare igjen, si gratulerer med dine fantastiske EM-runder Victoria Gulliksen som red hesten Papa Roach til 9.plass i finalen. Tidenes beste norske EM (senior) prestasjon, og det er det bare å ta av seg hatten for!
Men, DOR har også hatt andre ryttere som har plassert seg helt i toppen i sine respektive konkurranser, og de skal vi så klart ikke glemme.

Årets kretsmesterskap (Buskerud Rytterkrets) ble arrangert på Hønefoss.
Kretsmestre lag ponni
Eline Werner Stenberg / Lakeview Will He Be
Emma Tallulah Behn / Lyncott Fancy Pants
Philippa Porskrog Heiestad / Elegantia

Kretsmester ponni kat.1 individuelt Emma Tallulah Behn / Lyncott Fancy Pants

Sølv KM senior individuelt Eyvind Sverre Nistad / Gipsy Girl De Tiji

I Arendal ble det seier i NRYF ungdomscup (135m) på Celine Eknes Hegna og H Day van Bareelhof Z.
Med Portobello Road tok hun en 3.premie i 1,20m
Julie Askim Petersen / Claudio N.W 10.pr. 1,20m

I Riesenbeck red Ingrid Gjelsten hesten Alibi de la Roque til en 4.pr. i 1,30m

GRATULERER ALLE SAMMEN MED FLOTT INNSATS!

Se hestesport.no 5.september   6.september

Resultater
Riesenbeck   Hønefoss   Arendal

Stevnenytt 21/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 2. Sep 2021

August måned er over, men det legger ingen demper på stevneaktiviteten. EM sprang er i gang, og vi følger spent med på fortsettelsen. Denne helgen er det også Breeders og KM sprang for Buskerud Rytterkrets. DOR skal så klart følge med på våre ryttere og ønsker dem LYKKE TIL!
Men, helgen i løpet av helgen 27.-29. august har mange av våre ryttere gjort seg bemerket i konkurranser både i inn- og utland, noe vi fortsatt gleder oss stort over. Veldig hyggelig er det å se at ikke bare våre litt mer meriterte ryttere gjør det bra; men også klubbens ponniryttere.
For å si det på "godt norsk" Keep up the good work!

Philippa Porskrog Heiestad hadde et godt stevne i regi av Trøndelag Hestesportsklubb. Med ponnien Ballyanchor Jigsaw vant hun MB og med Lundgreens Amazing Dancer ble det seier i LA.