Drammen Og Omegn Rideklubb

Drammen Og Omegn Rideklubb

Statutter for klubbmesterskapene i dressur og sprang

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 12. Jan 2015

Drammen og Omegn Rideklubb arrangerer hvert år klubbmesterskap i grenene dressur og sprang, for ponni, junior og senior.
Klubbmesterskapene er åpne for alle ryttere som representerer Drammen og Omegn Rideklubb på hester som normalt står oppstallet i klubbens nærområde eller eies av et klubbmedlem.KLM sprang og dressur arrangeres på eget klubbstevne uten åpne klasser.
Hver rytter kan kun starte 1 - en - hest/ponni i mesterskapet.Det kreves minst 3 påmeldte og 3 startende i hvert mesterskap. Ved tre startende deles ut kun to medaljer.
Det deles kun ut medaljer og sløyfe til medaljevinnere, og sløyfer til eventuelt øvrige premierte i hver klasse.Ved beregning av klubbmester ponni sprang, slås de tre kategoriene sammen. Det vil si at det kåres EN klubbmester ponni dressur og EN klubbmester ponni sprang.Det kreves ingen startavgift.I begge grener rides det over en omgang. Ved likeplassering: Sprang: Omhopping på tid. Dressur: Høyest karakter for allment inntrykk. Ved fortsatt likeplassering: omridning.
Aldersbestemmelser: Ponnirytter: Til og med det året vedk. fyller 16 år.
Junior: Til og med det året vedk. fyller 18 år.
Senior: Åpen
KLM for skolehest er ikke aldersbestemt, og kan arrangeres på eget stevne.
Klubbmesternes mester er den seniorekvipasje som har høyest plassering i både sprang og dressur. Seniorrytterne kan velge om de starter LC:1 dressur og 1,20m sprang, eller LA:3 dressur og 1,00m sprang. Seniorryttere som deltar om tittelen, må starte samme hest i både sprang og dressur.Sportskomiteen kan fra år til år endre kravene dersom dette blir nødvendig.

KLUBBMESTERSKAP DRESSUR:
Skolehest: LC:1.
Ponni: LB:1
Junior: LB:2
Senior: LA:3


KLUBBMESTERSKAP SPRANG:
Skolehest: 80cm
Ponni kategori I, II og III: LB Kategoriene slås sammen.
Junior: 1.10m
Senior. 1.20m

Bedømning alle klasser: § 238.2.2.

Godkjent av sportskomiteen 27.08.2008 Rev. sept. 2011.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc