Stevnenytt 16/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 26. Jul 2021

En fantastisk stevnehelg ligger nå bak oss, og vi gleder oss over våre rytteres gode prestasjoner både i utlandet og på norske konkurransebaner.
I løpet av de siste dagene har DOR-rytterne vunnet både dressur-, sprang- og feltrittklasser.

Som alltid starter vi med de seirende:
På feltrittstevne i regi av Konglungen Rideklubb ble det seier i LC for Charlotte Lundemo Stenbro og hennes Charmour.
Hønefoss og Ringerike arrangerte dressurfestival og her ble det mange meget gode plasseringer:
Seier i fredagens LC:3 og LB:3 samt lørdagens LC:3 ble det på Julie Kjernaas Kristiansen og Vognmandgårdens Asterix.
I lørdagens MC:1 tok Kady Besseberg og Edelgården¨’s Female Touch førsteplassen.
I Bugården ble vinner av 1,45m Johan-Sebastian Gulliksen og Billy Cool
Nok en gang ble det seier i NRYF Ungdomscup (1,30/1,35m) for Celine Eknes Hegna og H Day van Bareelhof Z
 Drammen Ryttersportsklubb (Local Champions Tour)
Ida Fossli Løfsnes og Engas Casander seiret i 1,20m på fredag.
I lørdagens 80cm feil/stil ble det førsteplass på Morten Wasmuth og Avanti Belle Air W