Nytt om stevner

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 7. Nov 2019

I skrivende stund er vi på god vei inn i en ny stevnehelg, med hovedfokus på vintercup-stevnet på hjemmebane.
Men forrige helgs meritter skal ikke glemmes av den grunn.
Vi har delt oppdateringer fra hestesport, men skal selvfølgelig gi et klapp på skulderen til våre ryttere som vanlig i vår ukentlige «nytt fra stevnefronten».

Jarlsberg og Melsom Rideklubb arrangerte L/E stevne i sprang helgen som var.
Det var flere finaler i cup-klasser på dette stevnet.
Kingsrød Trading Grand Prix: Klasseseier ble det på Geir Gulliksen og Arakorn. Men sammenlagt etter flere klasser i denne cupen ble det seier til Johan-Sebastian Gulliksen og dermed også en fin grønn hestebil til disposisjon for Johan i 1 år fremover. (Se også hestesport.no 2/11)

Det startet bra for DOR-rytterne allerede på torsdag, da Anne Kamilla Arredondo-Brekke red Fergie til seier i 1,30m.

En annen klasseseier ble det til Johan-Sebastian Gulliksen og Emmylou i 1,35m, samt en 3.pr. i 1,30m. Med Equador Z: 4.pr. i 1,30m og i 1,35m. På David Guetta 4.pr. i 1,40m og med Immanuel R en 9.pr. i 1,30m.
Geir Gulliksen og Arakorn tok i tillegg til tidligere nevnte klasseseier, også en 2.plass i 1,45m.
Celine Eknses Hegna og H Day van Bareelhof Z: 9.pr. 1,20m.
Johannes Katteland Kihle endte med en 18.pr. i 1,30m på It’s My Girl og 3.pr. i 1,10m. på Sky’s Khaleesi.
Hedda Hagen Berentsen og JJ Casiska tok 2.premie i 1,20m og på Avanti Undercover W 6.pr. i 1,20m.
Madeleine Lien og Castlefield Jess: 9.premie i 1,20m.

I Sverige, nærmere bestemt Jönköping, red Victoria Gulliksen hesten Ballenteskin Watch This til seier i en 1,50m klasse sist fredag.

Resultatlink: Jarlsberg og Melsom   Jönköping

Nok en gang kan vi gratulere DOR-rytterne med meget bra innsats, både i inn- og utland, og ønsker dem lykke til videre.

Så, over til helgens stevne på hjemmebane (BRyKs vintercup i sprang), hvor vi også har mange av våre ryttere til start.
Klubben oppfordrer alle påmeldte DOR-ryttere å stille opp på banebygging i morgen (fredag 8.november) kl. 19:00.
I tillegg har vi noen «hull» i arbeidslisten for dette stevnet, og ber pent om litt hjelp. Oversikt ligger her, og har du mulighet ta kontakt med Cathrine Gulhaugen (kontaktinfo i innlegg – arbeidslister).

Drammen og Omegn Rideklubb ønsker alle hjertelig velkommen til årets første vintercupstevne i sprang.

Om tre uker arrangeres det siste stevnet hos oss i år: Klubbenes Mesterskap og Skolehestmesterskap i sprang og dressur. Dette er et samarbeidsstevne mellom Drammen og Omegn Rideklubb og Drammen Ryttersportsklubb.
*Påmelding til Klubbenes Mesterskap gjøres via horsepro her ligger også mer informasjon om stevnet.
*Påmelding til Skolehestmesterskapet (åpent for DOR/DRS rideskoleelever) gjøres til Ellen Roseth
*Etter dette stevnet blir det "ryttermiddag",selvfølgelig åpen for alle som ønsker å være med. Det har vært en lang og til tider hektisk sesong, og med dette ønsker vi å samle så mange som mulig til hyggelig samvær før vi starter med juleforberedelser i desember. Pris kr. 50,- pr pers.