Nok en stevnehelg ligger bak oss og en ny har begynt.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 1. Nov 2019

I skrivende stund har vi så vidt startet på november måned, og våre ryttere er fortsatt aktive på konkurransebanene rundt om.
Foruten gode resultater er de heller ikke, og som alltid gleder vi oss med dem.

I løpet av helgen, som nå ligger bak oss kan vi gi følgende oppsummering av DOR-rytternes innsats:

I Helsinki (Finland) på CIS5* stevne var både Geir, Johan-Sebastian og Victoria Gulliksen i aksjon.
Geir og Gin Chin van het Lindenhof tok en 7.premie i Land Rover Grand Prix (1,60m).
Johan-Sebastian red Chaloubet til en 3.plass i 1,50m og Victoria og Deville tok 8.plassen i en 1,45m klasse.
Se også hestesport.no 26.oktober

Andre av våre ryttere hadde tatt turen sørover i Norge. I regi av Arendal og Grimstad Rideklubb ble det arrangert E-stevne i sprang.
Hedda Hagen Berentsen red JJ Casiska til en 9.plass i 1,20m og 5.premie i 1,30m. Med Avanti Undercover W 7.plass i 1,20m.
Åge Dagfinn Eide Askeland tok 2.plassen i søndagens 1,30m-klasse.

Bra innsats av alle våre aktører, og vi ønsker dem lykke til videre i innendørssesongen.

Resultater Helsinki    Arendal

I går startet de første klassene på elitestevnet til Jarlsberg og Melsom Rideklubb. På dette stevnet er det også innendørsmesterskap for juniorryttere samt finaler i flere cuper. DOR har ganske mange ryttere til start her, og for de som ønsker å følge med på resultatene, kan finne dem her.
Se også hestesport.no

Neste helg, 9.-10. november arrangerer vi BRyK vintercup i sprang.

Alltid hyggelig med stevne på hjemmebane, men det innebærer også en liten bønn til våre deltakende ryttere om å stille opp og hjelpe til i de klasser de ikke rir.
Ta kontakt med stevneleder Cathrine Gulhaugen (kontaktinformasjon og foreløpige arbeidslister finner du her).