Nok en stevnehelg er over

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 25. Sep 2018

Og mange har nok sett mye god hestesport fra Tryon (World Equestrian Games) sist uke også.
 Litt mer ‘beskjedne’ stevner har blitt arrangert her hjemme i Norge. Vi kan med hånden på hjertet si at resultatene fra disse stevnene ikke har vært dårlige for DOR-rytterne.

Innendørssesongen er i gang, og i regi av Grenland Ryttersportsklubb, ble det i helgen som var, arrangert elitestevne i sprang. (Bilde fra premieutdeling i Grenland. Foto: Anna Hatlo)
Eyvind Sverre Nistad og hans Gipsy Girl De Tiji vant 1,25m klassen på lørdag, i tillegg tok de 2.premie i 1,20m på søndag.
En annen klassevinner fra dette stevnet var Victoria Gulliksen som på Viego Les Hauts vant klasse 1,50m søndag. På Firefly H tok hun en 4.plass  i 1,40m.
Hedda Hagen Berentsen og JJ Casiska har fra Grenland med seg en 4. og 3.premie i 1,20m klasser samt en 7.pr i 1,25m. På Lord Van De Groenendijk 7.pr. 1,30m, 22.pr. 1,25m og 12.pr i 1,20m.
Cathrine Aas og Quinine tok 4.plass i 1,20m.
Martine Eknes Hegna på Isabelle 9.pr. i 1,20m
Ingrid Gjelsten og Bon Suela 16.pr i 1,25 og 8.pr i 1,35m. På Joli Coeur en 3.pr i 1,30m.
Geir Gulliksen og Edesa S. Banjan 3.pr. 1,50m.
Thea Lorentzen på Gucci V/H Ketelboethof 14.pr. i 1,30m og 5.pr i 1,40m.
Martine Ottesen og Hypoliet Van De Koelaar 15.pr. i 1,30m.
Johan-Sebastian Gulliksen har i tillegg til å være medkommentator på Eurosport også rukket å ri litt denne helgen; med Calido red han inn til en 8.premie i 1,35m.
(resultater)

På D-stevne, arrangert av Holmestrand og Omegn Rideklubb stilte Emilie Gulhaugen og Troy Teemer til start. Dette resulterte i en 4.premie i 1m.
(resultater

Da er det ikke mange helger, eller stevner, igjen før årets Kingsland Oslo Horse Show. Vi vet pr i dag (se tidligere innlegg) at vi har fire DOR-ryttere tatt ut av Norges Rytterforbund til dette stevnet (CSI5*-W)
Geir, Johan-Sebastian og Vitoria Gulliksen samt Marit Haarr Skollerud.
Disse rytterne er (sammen med Margrethe Hartmann, Marie Longem og Lisa Ulven).
I tillegg vil det under dette stevnet gå finale i fem ulike cuper:
Felleskjøpet Champion Cup, Agria Cup, Oslo Horse Show Cup, Sprangsportens Venner Cup og NRYF Ungdomscup jr/ur.
Om og hvem vi muligens får med her, må vi komme tilbake til.