Stevnenytt 17/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 4. Aug 2021

Her er det ingen som ligger på latsiden. Stevnesesongen er så absolutt på topp både på nasjonale og internasjonale baner.
Men midt oppi OL-spenningen, skal vi ikke glemme våre ryttere som deltok på årets Landsmesterskap.

Og vi har to landsmestre i DOR:
Vinner av LM ponni kategori 2/3 klasse MB ble Philippa Porskrog Heiestad og hennes ponni Ballyanchor Jigsaw.
Seirende ut i landsmesterskap i klasse 1,30m ble Linn Veronica Mysterud og Fightings Girl.
Vinner av Linnesvollen Ponni Trophy ble Amalie Margrethe Rieber Mohn og Mayfield Welfenkrone.

Øvrige resultater:
Cathrine Aas / Quinine 2.plass i landsmesterskapet 1,20m
Julie Askim Petersen / Sparkling Mr Boombastic 1.pr. 1.avdeling ponni NM
Linnèa Paulsen / Kuli’s Maybe Magic 6.preme i landsmesterskap ponni kat. 2 LB
Sofie Rieber-Mohn Borgen / Karius 7.pr. Rabondi Cup
Philippa Porskrog Heiestad / Lundgreens Amazing Dancer 5.pr. landsmesterskap ponni kat 2/3 LA
Bertine Hagen Berentsen / SR Hr Olsen 4.pr. Linnesvollen Ponni Trophy
Morten Wasmuth / Avanti Diamani W 15.pr. i landsmesterskap 1,20m

Resultater LM 2021

I skrivende stund vet vi nå at Geir Gulliksen og Quatro, etter en fantastisk runde på sprangbanen i Tokyo, kvalifiserte seg til finalen i OL individuelt. Kl. 12:00 i dag 4.august går starten i denne finalen, og den sendes parallelt på Eurosport 1 og Discovery+.
Vi krysser fingrene og ønsker Geir og Quatro lykke til!

Her hjemme på Linnesvollen, starter vi i dag, årets lag-NM/finale i Norgesserien stevne med warm-up og et par åpne klasser.
Vi ønsker alle våre deltakere lykke til med helgens konkurranser på hjemmebane!

Vi viser for øvrig til hestesport.no for artikler både fra Landsmesterskapet og OL i Tokyo.