Oppsummering fra uke 1 Drammen Spring Tour 2018 m.m.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 30. Apr 2018

(Foto: Rebecca Ballestad-Mender)

Første uke av årets Drammen Spring Tour er over og vi kan glede oss over meget(!) gode resultater blant våre ryttere.

Først og fremst gratulerer til Martine Eknes Hegna som på Zoraya 7
red inn til 1.plass i søndagens siste klasse: 1,45m og sikret seg dermed også gull i Nordisk Baltisk mesterskap for seniorer
På  Isabelle 111 tok hun 10.pr. 1,10m og 16.pr. 1,10m

I Nordic Baltic Team Championship Seniors tok Norges lag 1.plass og gullmedalje.
Laget bestod av Drammen og Omegns Line Karlsen Raaholt og Johan Sebastian Gulliksen samt Arendal og Grimstads Pål Flam og Nannestad Hestesportsklubbs Martine Myhrer Dyngeland.

Viser for øvrig til følgende artikler
hestesport.no: 26.april - 27.april - 28.april 1 - 28.april 2 - 28.april 3 - 29.april
hest.no
 , NettavisenDrammens Tidende og Lierposten

Video fra Drammen Spring Tour finnes her Horse Multimedia på YouTube
Bilder kan bestilles hos Horse Mulitimedia

Første uke er unnagjort og jeg tror ikke noen vil si meg imot når jeg sier at anlegget har blitt flott og flyten i stevnets første uke gikk meget bra.
Vi i DOR takker nok en gang for at vi har fått et anlegg som har blitt så flott på så kort tid!!
Det er veldig mange som har jobbet intenst for å få til en så god start som overhodet mulig, for årets Drammen Spring Tour.
STOR TAKK til sponsorer/velgjørere, ‘mr show director’, teknisk personell, og sist men ikke minst alle som frivillig har stilt opp og utført en meget bra jobb under første uke!

Men det er ikke bare på hjemmebane vi har hatt DOR ryttere til start.
I Moorsele i Belgia har Marit Haarr Skollerud ridd i helgen.
På Chin Chesta har hun tatt to 12.plasser og en 4.plass i 7-års klasser 1,35m
og på Clintissima van Spalbeek Z en 6.premie i 1,45m.
Og hvis informasjonen vi har fått stemmer, vil Marit også være å se på Drammen Spring Tour i uke 3 (10-13 mai).

VI GRATULERER VÅRE RYTTERE MED FLOTT INNSATS PÅ KONKURRANSEBANENE I HELGEN SOM GIKK. LYKKE TIL VIDERE!!

Nå har vi noen hviledager før Drammen Spring Tours uke 2 starter torsdag 3.mai.
Også denne uken vil DOR ha mange ryttere til start på hjemmebane.
Informasjon finner du på Drammen Spring Tours hjemmeside samt at det vil komme på Equipe.

Det er også noen av våre ryttere som skal ta turen til Fontainebleau i Frankrike for å konkurrere kommende helg.
Følgende DOR-ryttere er tatt ut til dette stevnet (se informasjon på rytter.no):
Cathrin Muri, Ingrid Gjelsten, Erik Preben Strand og Karoline Lien. I ponniklassene stiller også Madeleine Lien til start.