Drammen Og Omegn Rideklubb

Drammen Og Omegn Rideklubb

DORs Mounted Games lag - på vei til World Pairs Championship i Danmark.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 30. Jul 2016

I DOR er det ikke bare sprang- og dressurryttere: Vi har nemlig også et Mounted Games lag.

Disse er nå klare for å reise til Danmark for å delta i World Pairs Championship 1-7 august (link).
I den forbindelse er en ordentlig presentasjon på sin plass!

Jeanette Hyving - Wisløff Maverick Ercwiff (Buddy)
Startet med games i 2005 men hadde ett opphold frem til 2013. Har nå kjøpt Buddy som er helt fersk i gamet, men lærer veldig fort. Vi var med i satsningsgruppen i vinter hvor vi trente med landslagstrener, og lærte masse der. Gleder oss veldig til VM, og NM rundene som er senere i høst, hvor vi representerer DOR.


Kine Malin Stav Sørli og Malika
Kine har ridd mounted games siden 2004, Og startet da med sin islandshest. Har hatt en rekke ponnier etter det, men nå satser hun på fullblodsaraberen. Malika ble i Kines eie i november 2015, har tidligere vært avlshoppe, men nå gått over til å bli en games-ponni. Kine har stor tro på Malika i mounted games da hun er rask men samtidig utrolig lydig. Har klart å bevise tidligere i sesongen at hun er en stabil og grunnleggende god lagponni og de har som mål i år å fortsette å være en av laget som klarer å prestere godt i alle race samt få til gode avhopp og påhopp i stor fart.


Tonje Akselsen og Lola
Har ridd games siden 2006 og representert Norge tidligere ved EM i Tyskland og VM i Kentucky, USA. Har endelig fått en ponni som trives i gamet og gleder meg veldig til et nytt mesterskap på egen ponni til tross for at den blir hentet uken før! Ser frem til et godt mesterskap for alle DOR-rytterne og at dette blir en god oppvarming for Lag NM senere i høst. (Det er dessverre ikke bilde av Lola, så vi har fått et annet bilde av Tonje på sin tidligere firbente makker).


Frida Gillebo og Kora
Ridd EM tre ganger, 2 junior og en senior. 2 NM lag vinn, 3 NM par vinn, og 2 NM individuelt vinn. Ridd både AEG og KOHS. VM er det eneste på lista som gjenstår og er utrolig kult at jeg får gjort det på Kora.
Kora har vært ute av MG i to år, men har tidligere gått 6 sesonger. Er 19(!) år gammel i vårt lille comeback .


Veronika Kjensli Strøm og Fleur
Jeg har drevet med games i 6-7 år og startet med låneponni. Jeg har trent opp 3 ponnier i games opp igjennom årene. Min nåværende ponni Fleur har jeg stor tro på at kan bli ganske god, men hun er en ganske komplisert ponni. Så det går sakte men sikkert fremover. Målet er å ri for landslaget om 1 år eller 2.LYKKE TIL JENTER!!

Om du vil vite mer om grenen mounted games kan du lese på rytter.no

World Pairs Championship har også Facebookside
Kommentarer

0 Kommentar

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline