Stevnehelgen som nesten tok pusten fra oss alle sammen

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 31. Jul 2019

Det har vært en stevnehelg helt utenom det vanlige.
Vi kommer ikke utenom å nok en gang skryte av det norske laget som vant 2.divisjon Nations Cup i Athen.
At vi (DOR) er representert med ¾ av team Norway denne helgen i tillegg til en meget dyktig Solør-rytter; det er også stort..veldig stort.
Så, nok en gang; Victoria Gulliksen, Hege Tidemandsen, Johan-Sebastian Gulliksen og anker på laget Geir Gulliksen

Dette innebærer at Norge er kvalifisert til verdensfinalen i Barcelona.
Det ryktes også om at det er en stor/reell mulighet for å kvalifisere et lag til OL i Tokyo. Vi krysser fingrene!

Mange fine omtaler er det også å finne:
Eurosport
Hestesport
FEI
World of Showjumping

Så over til litt mer lokale arenaer.
I helgen arrangerte vår nabo Drammen Ryttersportsklubb Local Champions Tour. Dette stevnet har blitt tradisjon og i strålende solskinn var det mye interessant å finne på gressbanen i Lier, alt fra kjepphestklasse med mye liv og røre,  til 1,35m landsstevne. Noe for en hver smak med andre ord.
Vi hadde flere ryttere til start på dette stevnet, i individuelle klasser og som del av lag i Borg Bygg Cup.
Noen klasseseire ble det også til DORs ryttere på årets LCT:
Nina Vadseth red sin Candyman til seier i to 1,10m klasser, mens Ylva Aske Jacobsen og Querini seiret i lørdagens 1,20m akkumulator.
Kristine Roseth og Libresca stilte til start i tre 1m klasser og ble plassert i alle: 2., 4. og 10. premie.
Emilie Gulhaugen og Troy Teemer tok 11.plass i 1m fredag.
Martine Eknes Hegna og Isabelle tok 5.premie i fredagens 1,20m og 3.plassen i lørdagens derbyklasse.
Knut Helge Dalen (som også var del av laget Flying Penguins) red Jakarta Odeveld til 4.premie i den individuelle delen av Borg Bygg-klassen fredag.