Vi har avsluttet en fin stevnehelg og går nye utfordringer i møte

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 17. Jul 2019

Vi har nok en gang avsluttet en helg med mange og store utfordringer for en del av DORs ryttere.
Og de har så absolutt gjort en meget god innsats, derav gode resultater.
I denne ukes oppdatering fra stevnefronten, tar vi først for oss stevnene som ble arrangert sist helg. I tillegg litt informasjon om denne helgens konkurranser.

I EM for children, junior og unge ryttere i Zuinwolde (Nederland) har flere av våre yngre aktører deltatt.
Vi kan ikke annet enn å ta av oss hatten for prestasjonene, for de har vært gode.
Erik Preben Strand og hans hingst Indoletto kvalifiserte seg til finalen (unge ryttere), på baner – som det ble meldt om fra Nederland, var krevende. Kun 1 riv på fem tellende runder, iberegnet finalen er noe vi så absolutt kan betegne som «innafor». Endelig resultat for Erik Preben og Indoletto ble en 8.plass i finalen.
Juniorenes konkurranser gikk på minst like krevende baner, etter det vi har fått høre. Ingrid Gjelsten og Jackson vd Bisschop leverte også så absolutt. Fine runder gjennom hele mesterskapet gav dem til slutt en meget respektabel 6.plass i finalen.
Vi viser for øvrig til artikler på hestesport.no:
11. juli 13. juli 13. juli 14. juli 14. juli

På Hønefoss ble det arrangert D/L/E stevne i dressur helgen 11-14. juli. Vi ser meget positivt på at vi nå har flere ryttere som er ute og konkurrerer også i dressur.
På overnevnte stevne red Hilde Simensen Hafskjold hesten Sequoia til en 2.lass i LA:2.

I Falsterbo sist helg, startet Johan-Sebastian Gulliksen flere hester. Resultatene uteble heller ikke på det som ble betegnet som bra bygget men utfordrende baner.
Med Via v Karmenhoek Z ble det i tillegg til en 2.plass i puissance også 11.premie i 1,45m og 8.premie i Falsterbo Derby (1,50m). Med Chaloubet en 6.premie i 1,50m.

På hjemmebane, nærmere bestemt Linnesvollen, ble det i helgen som nå ligger bak oss, arrangert Baltic Cup / Drammen Grand Prix.
Et par klasseseire ble det også på våre ryttere:
På torsdag gikk førsteplassen i 1,20m til Veronica Mysterud og Fightings Girl.
Cathrine Aas og Quinine ok førsteplassen i fredagens 1,20m klasse.
Senere på fredagen red Hedda Hagen Berentsen JJ Casiska til seier i 1,30m.
I søndagens 1,20m klasse red Celine Eknes Hegna hesten H Day Van Bareelhof til førsteplass i klassen.