Etter endt stevnehelg kan vi se tilbake på gode plasseringer i sprang og dressur

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 24. Jun 2019

Som seg hør og bør, kommer nå den ukentlige oppsummering fra helgens stevner.

Flere seire ble det i løpet av siste stevnehelg, både i dressur og sprang, til glede både for rytterne og klubben.
I tillegg til en avsluttet stevnehelg, går vi en ny i møte med utfordringer på flere plan i inn- og utland.

Vi begynner med dressuren.
På D/L-stevne arrangert av Sigdal og Rosthaug Hestesportslag seiret Susanne Hjerpeland og Engas Donna Lucia i søndagens LA:2 klasse.

Bergen Horse Show, tradisjons-stevnet på Vestlandet (L/E). Her ble det 3 seire til DOR-rytterne.
Ylva Aske Jacobsen red sin Querini til en 1.plass i 1,20m søndag (Felleskjøpet Cup).
Johan-Sebastian Gulliksen tok like godt både 1. (med Chaloubet) og 2. premie (med Via Vd Karmenhoek) i søndagens 1,50m-klasse (Kingsrød Trading Grand Prix Cup)

Victoria Gulliksen / Ballenteskin Watch This 2.pr. 1,45m

I Belgia (Bonheiden) stilte Martine Ottesen, som eneste DOR-rytter, til start med to hester.
På Catrina tok hun en 4. og 5. premie i 1,30m-klasser. På Hypoliet Vd Koelaar 11.pr. i 1,45m.

Nok en gang gratulerer vi våre ryttere med fine plasseringer etter endt stevnehelg.

Resultater:
Sigdal og Rosthaug
Belgia
Bergen
(Vi viser også til artikler på hestesport.no)

Helgen som kommer blir det mye aktivitet på hjemmebane. Vi skal arrangere vårt eget tradisjons-stevne: Lier Horse Show (sprang og dressur).
Vi trenger som alltid hjelp til stevnet. Har du mulighet kan du ta kontakt med respektive stevneledere (se eget innlegg her eller på DORs Facebook-side)

I tillegg skal, som tidligere nevnt, en god del av våre yngre ryttere i aksjon i Danmark på Nordisk Mesterskap i Aarhus, Vilhelmsborg (DEN) 25-30.juni: Julie Askim Petersen, Madeleine Lien, Sofie Rieber-Mohn Borgen,
Ingrid Gjelsten, Karoline Lien og Erik Preben Strand
(link til start- og resultatlister)

I Monaco stiller Geir Gulliksen til start i Global Champions Tour (CSI5*) kommende helg.
Eurosport 1 sender direkte lørdag 29. juni kl. 20:05.
(link start/result)

Vi ønsker alle våre ryttere, både på hjemmebane og i utlandet lykke til med helgens konkurranser!