Det har vært en hyggelig helg for DOR!

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 8. Apr 2019

Denne helgen har det vært veldig hyggelig å være fra Drammen og Omegn Rideklubb.
Mye bra har blitt gjort på konkurransebanene og litt ekstra heder og ære har blitt gitt til et mangeårig medlem av klubben.

På årets Rytterting ble Anders Hafskjold tildelt NRyFs hederstegn. Vi i DOR gratulerer Anders så mye, og selv om han er “en av våre” syns vi det er så absolutt velfortjent. (Les mer på hestesport.no)
Selv var han ikke tilstede på Ryttertinget, så noe bilde med utmerkelsen har vi ikke. Derimot tillater vi oss (dvs redaktøren) å tyvlåne et bilde (tatt av Bjørn Atle Sundal for “et par år siden”) av Anders i aksjon på sprangbanen på hesten Beauty.

Så, over til gode nyheter fra helgens sprangstevner i inn- og utland.

I Sverige stilte to av DORs ryttere til start i de åpne klassene under årets Göteborg Horse Show.

GRATULERER Johan-Sebastian Gulliksen med seier i 1,50m klasse på  hesten Arakorn.

(Foto: Stas Mulyar )

I tillegg red Johan inn til en 5.premie i 1,40m med Edesa S Banjan og på Tajulla 10.pr. i 1,30m og 5.pr i 1,35m.
Geir Gulliksen startet også på stevnet og med Gin Chin van het Lindenhof tok han en 8.premie i 1,40m og 6.premie i 1,50m.
(resultatlister)

I Frankrike red Martine Ottesen Hypoliet vd Koelaar inn til en 9.premie i 1,35m.

I Belgia hadde DOR flere ryttere til start på stevne sist helg. Heller ikke her reiste våre deltakere tomhendte hjem. Mye god ridning og flere plasseringer ble det:
Julie Askim Petersen på Cerona 12.pr. 1,25m
Sofie Rieber-Mohn Borgen 5.pr. i 1,25m på Firefly og 6. og 12. pr. i 1,25m klasser på hesten Grand Balou.
Ingrid Gjelsten og Jackson Vd Bisschop 9.pr. 1,30m og 3.pr. 1,40m.
Cathrin Muri og Gini van het Broekdal 12.pr. 1,35m.

Hjemme i Norge har vi også hatt ganske mange DOR-ryttere på stevner i helgen.
Celine Eknes Hegna og H Day van Bareel Hof tok en 9.plass i 1,10m på stevne i Grenland.

I regi av Bærum Rideklubb ble det arrangert D-stevne i sprang. Her fikk vi helgens andre klasseseier: Philippa Porskog Heiestad og Tenkshoeve’s Mario seiret i 0.70m feil/stil.
Julie Bergem på Noblesse Van Neigem tok 5.premie i 1m klasse.
Hannah Marie Rogne og Casper; 6.plass i 1,10m
Veronica Mysterud og Fightings Girl. 3. og 4. premie i  1,20m klasser
Nina Vadseth og Candyman: 5.premie i 1,10m, 4.premie og 6.plass i 1,20m klasser.