Helgens stevner

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 26. Nov 2018

Novembers siste stevnehelg er over. Vi har nok en gang hatt ryttere til start både i inn- og utland. Gode plasseringer og prestasjoner har det også vært, så vi i DOR gleder oss med våre aktører.

I Spania, nærmere bestemt Madrid har Johan-Sebastian Gulliksen deltatt på CSI5* world cup stevne.
 Dette resulterte i en 1.plass i six-bar med Arakorn (delt 1.pl. med Dennis Lynch, så han var i meget godt selskap). Fire feilfrie runder ble det og hinderhøyden i siste runde var 1,95m.
 Med Calido tok han en fin 2.plass i 1,35m ‘jump & drive’.
 (resultater) Se også hestesport.no 24/11 og 25/11

I Kronenberg, Nederland har Marit Haarr Skollerud startet flere av sine hester.
Med Kirby de Muze 7.plass i 1,35/1,40m og med Favorita de Muze 6. og 13.plass i 1,35m klasser.
(resultater)

I Belgia red Ingrid Gjelsten til en 7.plass i 1,30m og 19.plass i 1,30/1,35m med hesten Jovinal

I regi av Hønefoss og Ringerike Rideklubb ble det i helgen som var arrangert D-stevne i sprang med BRYK vintercup 2018/2019. Også her har DOR hatt flere ekvipasjer til start.
Vi gratulerer Hedda Hagen Berentsen og JJ Casiska med to klasseseire på søndag: i 1,20m og 1,30m.
Hakk i hæl i 1,20m klassen var Veronica Mysterud og Fightings Girl som tok 2.plassen.
På 5.plass i 1,20m finner vi nok en DOR rytter: Eva Ulrika Cappelen / Al Bundy som også tok 2.plass i søndagens 1,10m.
Emanda Raudeberg / Art Deco Nok 2.pl. 0,80m
Nina Vadseth / Candyman 10.pr. 1m
Knut Helge Dalen / Caprice Volo 9.pr. 1m
Celine Eknes Hegna / H Day van Bareel Hof 4.pr. 1,10m
Buskerud Rytterkrets oppdaterer status i vintercupen 2018/2019 fortløpende.
Resultatene så langt finner du her

Høydepunkter fra verdenscupen i Madrid sendes på Eurosport 1 tirsdag 27.november kl. 13:30.

Kommende helg bringer oss riktignok inn i desember måned, men ingen tidlig juleferie riktig enda.
I Polen (Poznan) CSI1*/CSI4* er Victoria Gulliksen og Sofie Rieber-Mohn Borgen meldt til start.
I Sverige (Stockholm) arrangeres det  29.november – 2.desember Sweden International Horse Show med bla CSI4* her skal Geir Gulliksen delta.
Det er også mulighet til å se sendinger fra stevnet i Stockholm på STV, informasjon her