Stevnenytt 20/2021

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 28. Aug 2021

I skrivende stund, er en ny stevnehelg begynt, og våre ryttere er igjen ute på konkurransebanene.
Vi ønsker dem alle lykke til. Men helgen som ligger bak oss, bød på mange gode resultater for DORs ryttere, både hjemme på Linnesvollen og på andre baner rundt om i landet, både på sprang-, dressur- og feltrittstevner.

Det er, som seg hør og bør, de seirende vi starter med i ukens oppdatering fra stevnefronten.
På Linnesvollen under Drammen Grand Prix (CSIO3*) vant Johan-Sebastian Gulliksen/Emmylou 1,45m.
Victoria Gulliksen red først Ibiza til seier i 1,35m og deretter tok hun 1.plassen i 1,45m med Belle Favinia.
Nora Krogsæter og Hummer D trakk det lengste strået i lørdagens 1,20m.
Sammenlagtvinner i Linnesvollen Pony Trophy ble Maria Hermine Berentsen på ponnien Kilminchy Chantelle.
I Trondheim ble det hele tre seire til Celine Eknes Hegna/Portobello Road: 1,10m, 1,15m og 1,20m.

Øvrige resultater fra helgen:
Linnesvollen
Cathrine Aas/Quinine 4. og 11. pr. i 1,20m-klasser
Hedda Hagen Berentsen/Avanti Undercover W 5. og 6.pr i 1,20m-klasser
Sofie Rieber-Mohn Borgen/Karius 5. 7. og 8.pr. i 1,10m-klasser
Ingrid Gjelsten 6. pr. i 1,45m med Jackson vd Bisschop og med Jovinal 3.pr. i 1,35m og 4.pr. i 1,45m
Ane Straumsheim/Townhead Ballulah 4.pr 1,40m
Twiggy Josefine Aas Sander/SR Auburn Dun Boy 2.pr. sammenlagt i Linnesvollen Pony Trophy
Louise Klouman Tegn/Happy 3.pr. FERD rideskolecup dressur
Trondheim
Celine Eknes Hegna/H Day van Bareelhof Z 2.pr. 1,40m Sprangsportens Venner Cup
Bærum
Philippa Porskrog Heiestad/Elegantia 2.pr. LB feil/stil og 3.pr i LB
Linnèa Paulsen/Kuil’s Maybe Magic 3. og 5.pr. i 80cm feil/stil klasser samt 6.pr i LB
Michelle Kaaresen Perryman/Kiki Ask 4.pr. 1,10m
Eline Werner Stenberg/Lakeview Will He Be 3.pr. i 80cm feil/stil
Borge
Kady Besseberg/Engas Mimosa 3.pr. FEIs program for 4-åringer (LC)
Moss
Josefine Randem/Casanova 4.pr. 1,20m
Drammen Ryttersportsklubb
Victoria Gulliksen/Ballenteskin Watch This 3.pr. 1,40m derby showklasse
Johan-Sebastian Gulliksen/Billy Cool 4.pr. 1,40m derby showklasse
Ullensaker
Charlotte Lundemo Stenbro/Charmour 4.pr. i H80 (feltrittsstevne)

Vi gratulerer dere alle med super innsats på deres respektive stevner, og ønsker alle DORs ryttere lykke til videre i årets sesong.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 18. Aug 2021

Vi har kommet til midten av august måned og årets Norgesmesterskap er over for denne gang.
DOR fikk en norgesmester på hjemmebane, noe vi gleder oss over: Ingrid Gjelsten og Jackson vd Bisschop vant NM for unge ryttere!

Men dette var ikke det eneste stevnet som våre ryttere stilte til start på i helgen som nå ligger bak oss.
Bronsemedaljen i NM children gikk til Emma Tallulah Behn og Fetoucha.

Vinner av Speed Championship 1,25m (sammenlagt) på Linnesvollen ble Hedda Hagen Berentsen og JJ Casiska.

På Oslo Ryttersports D-stevne i sprang ble det seier i 70cm feil/stil på Eline Werner Stenberg og Lakeview Will He Be

Øvrige resultater:
Emma Tallulah Behn / Fetoucha 2.pr. 1.avd NM children, 1.pr. 3.avd. NM children
Hedda Hagen Berentsen
Avanti Undercover W 6.pr. 1,25m
JJ Casiska 6. og 9.pr. i 1,25m-klasser
Ingrid Gjelsten / Jackson vd Bisschop 5.pr. 1.avd NM ur, plassert 1. i 2. avd. NM ur
Kristin Granlund / Clara Alfarvad Z 11. og 12.pr. 1,25m-klasser. 6.premie i Speed Championship 1,25m (sammenlagt)
Geir Gulliksen / Grandino H 4.pr. NM 1.avd. 5.premie i NM sammenlagt
Johan-Sebastian Gulliksen / Exit Of Ice Z 3.pr. 1.avd. NM, 1.pl. 2. avd NM 5.premie sammen i NM sammenlagt
Mylord Myles 2.pr. 1,35m
Victoria Gulliksen / Papa Roach1.pr. 1.avd. NM
Ibiza 1.pr. 1,35m, 6.premie i Speed Championship 1,35m sammenlagt
Morten Wasmuth / Avanti Diamani W 14.pr. 1,25m, 8.premie i Speed Championship 1,25m sammenlagt.
Belgia
Marit Haarr Skollerud
Niara 11. og 28.pr. i 1,40m-klasser
Esprit d’Intro Z 13.pr. 1,35m

Gratulerer med super innsats til alle våre ryttere. Vi gleder oss med dere, og vil fortsette å følge med på deres prestasjoner på konkurransebanene rundt om.
LYKKE TIL VIDERE!

I skrivende stund er det bare timer unna start i årets CSIO3* stevne på Linnesvollen, også her vil flere DOR-ryttere stille til start. (Start og resultatlister kommer her)

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 14. Aug 2021

I skrivende stund er vi godt i gang med en ny stevnehelg, og også et norgesmesterskap i sprang.
I dag skal det kåres to norgesmestre etter finaler på Linnesvollen. Spennende blir det.
Men det skal ikke forbigås at sist helg, var det også konkurranser som gav gode resultater for DORs ryttere.

En klasseseier ble det i løpet av helgen og den gikk til Julie Kjernaas Kristiansen og Vognmandgårdens Asterix, som tok 1.plassen i LB:4 på D-stevnet til Hurum Rideklubb

På hjemmebane, helgen som var, ble det 2.premie på DORs 1.divisjonslag i Norgesserien. På laget var:

Josefine Randem / Casanova 3.pr. 1,20m

Gratulerer med fin innsats. Lykke til videre i sesongen.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 4. Aug 2021

Her er det ingen som ligger på latsiden. Stevnesesongen er så absolutt på topp både på nasjonale og internasjonale baner.
Men midt oppi OL-spenningen, skal vi ikke glemme våre ryttere som deltok på årets Landsmesterskap.

Og vi har to landsmestre i DOR:
Vinner av LM ponni kategori 2/3 klasse MB ble Philippa Porskrog Heiestad og hennes ponni Ballyanchor Jigsaw.
Seirende ut i landsmesterskap i klasse 1,30m ble Linn Veronica Mysterud og Fightings Girl.
Vinner av Linnesvollen Ponni Trophy ble Amalie Margrethe Rieber Mohn og Mayfield Welfenkrone.

Cathrine Aas / Quinine 2.plass i landsmesterskapet 1,20m
Julie Askim Petersen / Sparkling Mr Boombastic 1.pr. 1.avdeling ponni NM
Linnèa Paulsen / Kuli’s Maybe Magic 6.preme i landsmesterskap ponni kat. 2 LB
Sofie Rieber-Mohn Borgen / Karius 7.pr. Rabondi Cup
Philippa Porskrog Heiestad / Lundgreens Amazing Dancer 5.pr. landsmesterskap ponni kat 2/3 LA
Bertine Hagen Berentsen / SR Hr Olsen 4.pr. Linnesvollen Ponni Trophy
Morten Wasmuth / Avanti Diamani W 15.pr. i landsmesterskap 1,20m

Resultater LM 2021

I skrivende stund vet vi nå at Geir Gulliksen og Quatro, etter en fantastisk runde på sprangbanen i Tokyo, kvalifiserte seg til finalen i OL individuelt. Kl. 12:00 i dag 4.august går starten i denne finalen, og den sendes parallelt på Eurosport 1 og Discovery+.
Vi krysser fingrene og ønsker Geir og Quatro lykke til!

Her hjemme på Linnesvollen, starter vi i dag, årets lag-NM/finale i Norgesserien stevne med warm-up og et par åpne klasser.
Vi ønsker alle våre deltakere lykke til med helgens konkurranser på hjemmebane!

Vi viser for øvrig til hestesport.no for artikler både fra Landsmesterskapet og OL i Tokyo.

Geir og Quatro kvalifisert til finalen i årets OL!!!