Julehilsen fra styret i DOR

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 17. Des 2020

JULEN 2020

På vegne av Drammen og Omegn Rideklubbs styre, vil jeg gjerne takke dere alle sammen for godt samarbeid i 2020.  Det har vært et utfordrende år med pandemi og alt det har medført.

Først og fremst – tusen takk til alle frivillige som har bidratt med dugnadsinnsats under våre arrangementer/stevner i løpet av året. Denne innsatsen har gjort det mulig å gjennomføre stevnene.

Vi vil også få sende vår hjerteligste takk til våre samarbeidspartnere/ sponsorer. Uten deres bistand hadde vi ikke kunnet avviklet alle stevnene på Linnesvollen.

Klubben vil spesielt få rette en stor takk til familien Gjelsten for etableringen av nye serveringsfasiliteter til sesongen 2020. Telt er nå historie og vi kan nyte ridning på 2 arenaer sammen med noe godt å spise.  Violetta ble åpnet i juni med gjester og snorklipping.

Fast dekke er også på plass slik at man komme seg tørrskodd helt inn på området. Det er utrolig hva som har skjedd og vi står godt rustet foran sesongen 2021.

Klubbens hjerteligst takk også til DRS v/Eirik Berentsen for den innsatsen som er nedlagt gjennom året. Den har vært formidabel.

For 2021 har DOR som mål å implementere vår nye visjon HESTEGLEDE FOR ALLE, arrangere enda bedre stevner, ønske nye medlemmer velkommen og legge til rette for å synliggjør klubben i lokalmiljøet ved blant annet tilstedeværelse under Lierdagene 2021 i juni. Vi vil også jobbe for å gi tilbake slik at eksisterende medlemmer skal være stolte av å representere Drammen og Omegn Rideklubb

Med det ønsker jeg alle sammen en riktig god og fredelig jul og et godt nytt år.

Ole Stokke
leder

Stevnenytt uke 50/2020

Desember måned er i år litt roligere, hva konkurranser angår, enn vi kanskje er vant med. Enkelte stevner går som planlagt, fortrinnsvis i utlandet. Her til lands har det blitt tidlig stevne-fri, men vi har et håp om at vi om ikke lenge kan gå mot mer normale tilstander igjen.
Men i Belgia under "Christmas Tour" har vi hatt to ryttere som har plassert seg bra på stevnet.

Victoria Gulliksen
David Guetta 5.pr. 1,45m, 7.pr. 1,45m
Go Go Jumbo-M 10.pr. 1,45m

Marit Haarr Skollerud
Niara 4.pr. 1,30m

Fin innsats jenter.
Vi holder løftet om å følge med videre, både dere og de andre DOR-rytterne.

Resultater

Stevnenytt uke 49/2020

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 8. Des 2020

Vi gleder oss over gode resultater for både Victoria og Geir Gulliksen fra stevnet i Tyskland sis helg..
Vi gratulerer Victoria og Ibiza med seier i fredagens 1,30m.
Geir og VDL Groep Quatro tok 4.plassen i torsdagens 1,45m klasse og med Edesa S Banjan red Geir til en 12.plass i fredagens 1,45m og 8.plass i lørdagens 1,45m klasse.
Se også hestesport.no 5. desember.

Resultatlister

Det ble en heller, for oss, kort stevneoppdatering denne uken. Nå er vanligvis desember en litt roligere måned, hva stevnearrangement angår, men i år litt ekstra stillstand. Vi får holde ut og krysse fingrene for at 2021 blir mer aktivt og at situasjonen vi nå er i endres til det bedre.

Fortsett å ta vare på hverandre.

Alt vil bli bra!

Stevnenytt uke 48/2020

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 3. Des 2020

Det er roligere på stevnefronten akkurat nå, men det vil ikke si at våre ryttere har tatt en tidlig juleferie.
I Spania og Belgia har DOR hatt flere ryttere til start i helgens konkurranser.

Seier i 1,35m under stevnet i Spanske Vejer de la Frontera ble det på Ingrid Gjelsten og Violetta D.
Med End Good All Good: 6.pr. i 1,40m og 3.pr. i en annen 1,40m-klasse med Jackson vd Bisschop.

Under stevnet i Belgia (Sentower Park) ble det flere plasseringer på Jenny Krogsæter: Juvente van de Kakebeek 19.pr. 1,40m, VDL Groep Elexia 9.pr. 1,35m og 17.pr. i 1,15m med Asaka.
Marit Haarr Skollerud og Niara tok en 4. og 6. premie i 1,30m-klasser under stevnet.

Gledelig er det at vi nok en uke kan gratulere DOR-rytterne med meget gode plasseringer på stevner i utlandet. Vi skal fortsette å følge med dere.
Lykke til videre!

For mer omtale om overnevnte stevner m.m. se hestesport.no 28.november    29.november