Stevnenytt uke 43/2020

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 29. Okt 2020

DOR har også sist helg, hatt ryttere til start både i inn- og utland.
Vi gleder oss med våre aktører, over at de fortsetter å vise til gode resultater.

I Portugal representerte to DOR-ryttere Norge, og plasseringer ble det på dem begge.

På L-stevnet til Grenland Ryttersportsklubb red
Philippa Porskrog Heiestad sin kategori 3 ponni; Ballyanchor Jigsaw feilfritt i både lørdagens og søndagens LA-klasser (med bedømming A) og ble plassert 1.
Malene Skålin og hennes Melody (kategori 2 ponni) red feilfritt i sin LA på lørdag (også med bedømming A) og plassert 1.
Michelle Perryman og Kiki Ask tok en 11.premie i 1,10m

Resultater:
Portugal
Grenland

Vi gratulerer våre premierte ryttere etter helgens stevner, og takker for god innsats.

Helgen som vi nå snart starter på, blir det flere stevner, og også her er DOR-rytterne godt representert på startlistene.
Etter det vi har fått melding om, har klubben ryttere til start i Portugal, Spania og Belgia på CSI-stevner.
I Arendal skal det denne helgen arrangeres E-stevne i sprang med Hallmesterskap for unghester samt Borg Bygg og Hall of Fame GP. Her er flere DOR-ryttere påmeldt stevnet.

(Vi har mange ryttere, og de rir på stevner både i inn- og utland, så vi håper vi greier å få med oss alle og deres resultater).

Stevnenytt uke 42/2020

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 20. Okt 2020

Nok en stevnehelg ligger bak oss, og vi kan fortsatt se på resultatlistene at DORs ryttere gjør det bra på konkurransebanene rundt om.
Innendørs-stevnene byr også på spennende utfordringer, og om ikke lenge starter innendørs/hallmesterskapene.

Gledelig melding fikk vi fra Spania (Mediterranean Equestrian Tour Autumn Met) hvor Victoria Gulliksen og Ibiza ble vinner av «Met Young Horse Champions Trophy» for 7-åringer. (Se egen artikkel i Hestesport)
Eyvind Sverre Nistad og hans Gipsy Girl De Tiji hadde en strålende helg på landsstevnet i regi av Rogaland Rideklubb; Disse to vant 1,20m både på fredag og lørdag.

Rogaland
Åge Dagfinn Eide Askeland / Pilote Des Trous Noirs 2. og 5.pr. i 1,20m-klasser, 3.pr. 1,30m.
Vilhelmsborg (Danmark)
Ane Straumsheim / Townhead Ballulah 11.pr. 1,40m

Det er gledelig å nok en gang kunne gratulere DORs ryttere med gode plasseringer, for ikke å snakke om seire, etter endt stevnehelg.

Lykke til videre!

Resultater:
Spania  Italia  Rogaland Danmark

Stevnenytt uke 41/2020

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 15. Okt 2020

Vi tillater oss å skryte litt av oss selv, det vil si; av våre ryttere, som gjorde det veldig bra på stevnene i løpet av helgen.
Gledelig er det at vi ikke bare har mange DOR-ryttere til start, men at de også hevder seg helt i toppen.

På den andre uke av Tønsberg Horse Show red Cathrine Aas sin Quinine til seier i fredagens 1,20m-klasse.
I lørdagens Grand Prix tok Geir Gulliksen på hesten VDL Groep Quatro knepent seieren foran Johan-Sebastian Gulliksen som red hesten Emmylou.
Geir ble også ‘leading rider’ over to helger i GP.
På stevne i Velje (Danmark) red Ane Straumsheim sin Carlotta til en fin 1.plass i 1,25m.

Far og sønn Gulliksen hentet inn 270.000 kroner

Det var far og sønn Gulliksen fra Lier som dominerte Grand Prix-konkurransene i Tønsberg Horse Show i sprangridning nylig.

I den avsluttende Grand Prix-konkurransen i Arneberg Equestrian Center sist helg var det pappa Geir Gulliksen og hesten VDL Groep Quatro som trakk det lengste strået. Begge red feilfritt, men Geir kom i mål fire små hundredeler foran sønnen Johan Sebastian og Emmylou.

Helga før var rollene byttet om. Da var det Johan Sebastian Gulliksen/Chaloubet som knep 1. plassen foran pappa Geir og Edesa S Banjan. Nok en gang var det feilfritt på duoen fra Drammen og Omegn Rideklubb. Johan var 15 hundredeler kjappere.

Far og sønn Gulliksen hentet inn til sammen 270.000 kroner på disse to helgene i Tønsberg Horse Show, som ble arrangert i stedet for gigantstevnet Oslo Horse Show  - ble avlyst grunnet koronaepidemien.

I slutten av uka er Johan Sebastian Gulliksen på plass i et internasjonalt stevne i Portugal, mens Geir reiser til Lyon og Verona om et par uker for å delta i verdenscup.

Se også Equnews.com Hest.no
Hestesport.no 8.oktober  9.oktober  10.oktober

DOR gratulerer med fine plasseringer på helgens stevner. Bra jobbet. Vi ønsker alle våre ryttere lykke til videre på høstens stevner.

Stevnenytt uke 40/2020

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 5. Okt 2020

Mange stevner har det vært i løpet av helgen, og vi kan nok en gang glede oss over klubbens ryttere som fortsetter å levere gode plasseringer både i nasjonale og internasjonale konkurranser.

I Tønsberg var det Julie Askim Petersen og hennes Gerlina S som tok seieren i stevnets første CSIYH (unghestklasse) 1,15/1,25m.
Celine Eknes Hegna på hesten Portobello Road L tok seieren i lørdagens 1,20m-klasse.
Vinner av lørdagens Grand Prix (1,45m) ble Johan-Sebastian Gulliksen og Chaloubet.
På Grenlands D-stevne i sprang seiret Malene Skålin og Melody (kat 2) i lørdagens LA og også i søndagens 0,80cm-klasse.
Irmelin Vilde Skåttun og No Jokes Zafira tok 1.plassen i 80cm feil/stil på D-stevnet i sprang på Ellingsrud.

Mediterranean Equestrian Tour Autumn Met
Victoria Gulliksen var vår norske representant i Spania, fire hester stilte hun til start med, og gode plasseringer ble det med dem alle.