Stevner sist helg - kort oppsummert

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 27. Sep 2019

I løpet av helgen som nå ligger bak oss, var det flere mesterskap; både på hjemmebane og i utlandet. DOR hadde ryttere til start på flere stevner, og vi sier oss meget godt fornøyde med resultatene til våre utøvere.

I Belgia ble det arrangert unghest-vm: Victoria Gulliksen og Ibiza imponerte i 6-års klassen med kun «nullrunder» og endte opp med en meget respektabel 4.plass i årets «Jumping World Breeding Championship for Young Horses».
På samme stevne red Erik Preben Strand sin Indoletto til en 11.plass i 1,40m.
Se også hestesport.no 22.september.
(Foto: privat/hestesport)

På mer hjemlige trakter, nærmere bestemt i Åmot, ble det arrangert kretsmesterskap i dressur for Buskerud Rytterkrets. Vertsklubb var Sigdal og Rosthaug Hestesportslag.
Også her var det meget gode prestasjoner av DOR-rytterne (viser til tidligere innlegg).
Kretsmestre lag senior:
Linn Brudevold Næss / Gasparo
Susanne Hjerpeland / Engas Donna Lucia
Bronsemedalje KM individuelt senior: Susanne Hjerpeland / Engas Donna Lucia
(Foto:Andreas Hjerpeland)

Også i Grenland, på elitestevne sprang, hadde vi ryttere til start.
Kristin Granlund og Clara Alfarvad Z tok en 12.premie i 1,20m
mens Camilla Storemark red hesten Casper til en 4.premie i 1,30m og hesten Anemone VS til 12.plass i 1,25m.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 19. Sep 2019

Da har vi kommet midt i september måned. Noen hvilepause er det foreløpig ikke for våre ryttere.
Det er fortsatt mange stevner igjen.
Vi kan glede oss over fortsatt gode resultater, ikke bare på norske arenaer, men også i utlandet.

Så denne uken starter stevneoppdateringen i St.Tropez; på Global Champions Tour stevnet var det både CSI2* og CSI5*. På «tostjernes-delen» av stevnet red Ingrid Gjelsten med meget gode resultater på sine to hester. Med Jackson vd Bisschop tok hun en 3.premie i 1,40/1,45m og en 10.premie i 1,45m. Med Violetta D 7.premie i 1,25/1,30m-klasse.
Se også hestesport.no 15. september.

På mer hjemlige trakter ble det også konkurrert, og plukket premier av DOR-rytterne:
På D-stevne i dressur, arrangert av Hurum Rideklubb, red Susanne Hjerpeland hesten Engas Satina til seier i LC:3.
Thea Lorentzen og hesten Gucci V/H Ketelboethof tok 2.premie i 1,10m på stevnet til Solør Rideklubb.

Vi gratulerer alle med fin innsats.

Resultater: St.Tropez  Hurum  Solør

Denne helgen er det flere stevner vi har deltakere på.
I Belgia stiller Johan-Sebastian og Victoria Gulliksen til start på FEI Jumping World Breeding Championship (unghest). (Start/resultatlister)
I Grenland på E-stevne sprang har vi flere deltakere til start (start/resultatlister)
Samt at det arrangeres også KM i dressur for Buskerud Rytterkrets denne helgen; på dette stevnet kan vi se at Linn Brudevold Næss og Susanne Hjerpeland er påmeldt (start/resultatlister).
Lykke til med helgens utfordringer.

Stevnehelgen 5 - 8 september

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 12. Sep 2019

Vi begir oss videre inn i september måned, og kan nok en gang glede oss over våre rytteres resultater på konkurransebanene rundt om.

Det var som kjent «KM-helg» (sprang) og DORs ryttere plasserte seg bra i de individuelle mesterskapsklassene, så vi begynner med å gratulere Sofie Rieber-Mohn Borgen/Viego Les Hauts med sølvmedalje i KM jr/ur
og Kristine Drag/Aprilia bronsemedalje i samme klasse.
KM senior gav nok en bronsemedalje til en DOR-rytter, gratulerer Camilla Haukjem/Chicco.
I stevnets 1,20m (åpen klasse) red Myrte Beenen hesten Pilote Des Trous Noirs til en 3.plass.

På et betraktelig større stevne i Roma (CSI2*/CSI5*) deltok to av våre ryttere, med gode plasseringer som resultat:
Ingrid Gjelsten red Violetta D til en 7.premie i 1,40m og Jackson vd Bisschop til en 8.premie i 1,45m.
Geir Gulliksen og VDL Groep Quatro tok en 4.premie i 1,45m-klasse.
Se også artikkel på hestesport.no 9. september

I Trondheim på landsstevne kan vi melde om flere gode plasseringer. Celine Eknes Hegna og hennes H Day van Bareel Hof vant 1,20m klassen søndag, de tok også en 4.premie 1,20m på samme stevne.

I regi av Grenland Ryttersportsklubb ble det arrangert D/L stevne i dressur. I D-stevne klasse LC:3 seiret Susanne Hjerpeland som red hesten Engas Satina.

På UK stevne, arrangert av Eiker Ride- og Kjøreklubb red Milla Venita Renaa Hafstad hesten Starlight Blue til 2.premie i feil/stil klasse 70 cm.
Tiril Horgen-Kapstad og Fame’s Showbiz vant LB:2 på UK dressurstevne arrangert av samme klubb

Resultater:
Hønefoss Roma Trondheim Grenland Eiker (sprang) Eiker (dressur)

Nytt fra stevnefronten

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 6. Sep 2019

Da har vi kommet til september måned, og en meget aktiv utesesong her hjemme går mot slutten.
I løpet av helgen som nå ligger bak oss har vi, som vanlig, hatt ryttere til start på stevner både i inn- og utland.

I Danmark ble det arrangert Baltic Cup. Her stilte Norge flere lag. På juniorlaget, som vant lørdagens lagkonkurranse red DOR-rytter Madeleine Lien sammen med Martine Mariero Moe og Hannah Nyhaug (begge fra Grenland).
I individuelle klasser red Madeleine Eh Quick Nina til en 8.premie i 1,30m og 3.premie i 1,35m. På Javas Alun tok hun en 6.premie i 1,15m.
Se også hestesport.no 31. august

På Hurum Rideklubbs D-stevne i dressur tok Kady Besseberg på hesten Engas Matthew 1.premie i MC:1.

På et annet D-stevne, denne gang sprang, red Susanne Porskrog Heiestad hesten Ekaberlina RV til seier i 1,20m og tok også en 3.premie i 1,10m.
Embla Aske Jacobsen og Querini tok 4.premie i 1,10m.

Gratulerer med fin innsats alle sammen.
Resultater: Baltic Cup   D-stevne dressur Hurum   D-stevne sprang Skedsmo

Helgen som kommer er det også stevner for våre ryttere.
*Det arrangeres kretsmesterskap i sprang hos Hønefoss og Ringerike Rideklubb.
Her stiller DOR lag i seniorklassen. Laget består av: Embla Aske Jacobsen, Sofie Rieber-Mohn Borgen og Julie Askim Petersen.
I individuelle KM-klasser stiller følgende til start:
Junior/unge ryttere: Sofie Rieber-Mohn Borgen og Kristine Drag.
Senior: Camilla Haukjem og Julie Askim Petersen.
Åpne klasser: Myrte Beenen.
*I Roma på CSI5* representerer Geir Gulliksen Norge og på CSI2* Ingrid Gjelsten
*Grenland Ryttersportskubb arrangerer D/L stevne i dressur. Her stiller følgende av våre ryttere til start: Kady Besseberg og Susanne Hjerpeland.
 *I Trondheim arrangeres det L-stevne i sprang, også her har DOR ryttere på startlistene: Silje Kaksrud, Celine Eknes Hegna og Martine Eknes Hegna.

Vi krysser fingrene og ønsker alle våre ryttere lykke til med helgens konkurranser!