Det er tid for vår ukentlige oppdatering fra stevnefronten

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 29. Mai 2018

Nok en stevnehelg er lagt bak oss, og helt uten gode resultater blant DOR rytterne ble den ikke. 

 I Danmark (Uggerhalne) avsluttet Johan-Sebastian Gulliksen og David Guetta med et meget respektabelt resultat i Grand Prix klassen ( 5.pr. i 1,60m). På hesten Calido 76 red han inn til en 8.premie i 1,40m og 8.pr. i 1,45m (foto: arkivfoto - hestesport.no)

Øvrige DOR-resultater fra dette stevnet:
Line Karlsen Raaholt
Abrisco V 30.pr. 1,40m
Cupido 8.pr. 1,45m
Clooney II 20.pr. 1,45m

Victoria Gulliksen
Viego Les Hauts 4.pr. 1,50m

Geir Gulliksen
Arakorn 6.pr. 1,40m

(resultater) Se også artikkel på hestesport.no

 

På Epona ble det arrangert elitestevne.
Også her har våre ryttere tatt med seg en god del bra plasseringer hjem:
Lotte Grimsrud Giseth
C.Lucky Lord RK 7.pr. 1,30m

Ingrid Gjelsten
Bon Suela 5.pr. 1,20m
Joli Coeur M-Y 2.pr. 1,30/1,35m
Violetta D 3.pr. 1,30m
Carbon 5 5.pr. 1,30/1,35m

Tony André Hansen
Fabergè 1.pl. 1,20m (6-års)

Julie Iselin Lundquist
Graversgaards Banda Api 3.pr. 1,40m
Waldogez AZ 17.pr. 1,30m

Martine Mariero Moe
Clinton III 11.pr. 1,30m

Cathrin Muri
Casanova Z 3.pr. 1,40m, 9.pr. 1,30/1,35m
Uniflore de Beaufour 6.pr. 1,30/1,35m

Martine Ottesen
Hypoliet Van De Koelaar 7.pr. 1,30m

Ane Straumsheim
Crazy Daizy Z 11.pr. 1,20m

Erik Preben Strand  
Indoletto 7.pr. 1,35m

 (resultater)

 

Dessverre var det noen resultater som gikk oss hus forbi for to uker siden. Det beklager vi selvfølgelig, men med så mange ryttere spredd på såpass mange stevner som vi har i DOR, kan det være vanskelig til tider å få med alt.

NM-lag for ponni (Sandnes og Jæren 18-21/5) Her gikk det også individuelle klasser hvor av våre ryttere har ridd, i tillegg til lagkonkurransen (se eget innlegg)
Individuelle resultater: 
Sofie Rieber-Mohn Borgen / Milchem Shes A Keeper 4.pr LA kat 1
Julie Askim Petersen / Maia Stengaard 3.pr LA kat 1 (resultater)

 

På Hønefoss og Ringerikes D-stevne i sprang 19-20/5 red Ida Fossli Løfsnæs og Engas Casander til en 4.premie i 1,10m.
Og Michelle Perryman og Kiki Ask: 8.pr. i 1,05m og 4.pr. i 1m.
(resultater)

 

Vi gratulerer våre ryttere med bra innsats på stevner i de to helgene som har gått.

 

Aktive på stevnefronten er de, men ingen ferie riktig enda. Til helgen arrangeres nemlig 2.kvalifisering Norgesserien på hjemmebane.
Vi ser frem til et 3 dagers sprangstevne og ønsker alle hjertelig velkomne til Linnesvolden.



Vi gratulerer våre jenter med sølv i NM-lag for ponni 2018

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 20. Mai 2018


Laget bestående av 
Sofie Rieber-Mohn Borgen / Milchem Shes A Keeper
Embla Aske Jacobsen / Red News
Julie Askim Petersen / Maia Stengaard
Martine Mariero Moe / Aisling’s Boy
tok sølv i mesterskapet etter omhopping mot hjemmelaget fra Sandnes og Jæren Rideklubb. 
I omhoppingen pådro begge lag seg 8 feil og det var kun tiden som skilte. 
GRATULERER med fin innsats!!



Det meldes om meget god lagånd blant aktørene fra DOR! Både ryttere, lagleder (som forøvrig var Martin Aske Jacobsen) og foreldre hadde et godt og hyggelig samarbeid, akkurat slik det skal være!

Drammen og Omegn Rideklubb er stolte av våre ryttere, flinke jenter og flinke ponnier!!!

Takker Tonje Mariero Moe for bildene. 

Se også innlegg på hestesport.no

Resultatliste fra lagkonkurransen: 





Slik havnet Drammen og Omegn Rideklubb på Linnesvollen ~ av Auen Hafskjold

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 18. Mai 2018


Slik havnet Drammen og Omegn Rideklubb på Linnesvollen

Ca. 1960 ble Drammen Rideklubb, som lå i parken i Drammen, ekspropiert av Drammen kommune. Styret i Drammen Rideklubb bestod den gang, så vidt jeg husker, av Ragnar Kittelsen, formann, John Erik Backe, nestformann, Knut Sundre Knudsen, David Nilsen, Knut Enger, Sverre Kjell Nedberg og meg selv. Prisen ble satt til kr.280 000.. + kr. 40 000.- dersom ridehuset ble bygget innen Drammen by innen 3 år. Ettersom Ridehuset ble bygget i Lier, så ble bystyret, under sterk tvil, enige om ikke å utbetale disse kr. 40.000.

Styret så på flere plasser i Drammen. Travbanen var interessant, men betingelsene til Drammen travbane ble for kravstore til at styret kunne godta det.  Spiraltoppen var styrets største ønske, men kommunen sa bestemt nei. Jeg fikk beskjed om å se om det kunne finnes et sted i Lier som kunne brukes. 

Vi så på Vivelstad mølles beite på andre siden av elven for Vivelstad meieri.  Styret fant det for lite og uveisomt.

En dag jeg holdt på med noe traktorarbeid nede ved bjerkene, ble jeg sittende å se på arealet som nå er stevneplass.  Det hadde vært isdam der for Lier meieri.  Demningen hadde rast sammen, så nå var det 2 bekker som møttes, med en 40 - 50 meter bred rygg i mellom.  Ivar Bjørnstad som tidligere hadde eid området, hadde brukt det til beite for ungdyrene sine. Den gang så det ganske bra ut.  Nå var det gjengrodd og uryddig .  Egentlig var det en skamplett midt i en ellers velstelt bygd.  Jeg begynte å tenke på nåværende eierforhold. Så vidt jeg hadde hørt, tilhørte arealet et legat ( John Rasmussen  Aas og Hustrus Legat) som også eide Linnesvollen.  Buskerud fylkeskommune hadde kjøpt arealet for å makeskifte med det arealet som nå ble bebygget med bygninger til husmorskolen

Legatet var bestyrt av Landbruksdepartementet. Videre hadde Buskerud fylkeskommune bygslet hele Linnesvollen av Legatet.

Jeg fikk med styret i rideklubben ut for å se på arealet.  Alle var enige om at arealet egnet seg til vårt bruk.  Alle var også enige om at vi måtte få med oss Lier kommune.

David Nilsen sa at han hadde hatt en god del med Buskerud fylkeskommune å gjøre, så dersom jeg kunne få med Lier kommune så trodde han at han skulle greie fylkeskommunen. 

Jeg visste at en del medlemmer av Lier Landbrukslag hadde dannet et andelslag og kjøpt 30 – 40 da. skogareal av Martin Lyngås på Tranby.  Arealet var tenkt til stevne og utstillingsplass til erstatning for Lyngåsåsen.

Jeg gikk til styret i andelslaget og spurte om de kunne tenke seg å bli med på å lage en stevne- og utstillingsplass på Linnesvollen  forutsatt at vi fikk være med.  Styret sa seg interessert dersom kommunen ble med, og de fikk erstatning for det arealet de hadde på Tranby.

Jeg gikk til ordfører og rådmann og la saken frem for dem. De sa seg interessert, dersom det ikke kostet kommunen for mye.

Det ble arrangert et møte på Haugestad. Der møtte så godt som alle andelshaverne i skogsarealet på Tranby, samt 2 representanter fra Lier herredstyre.  Jeg var også til stede som bindeledd til Drammen og Omegn Rideklubb, som hadde styremøte i Drammen samtidig.  Så vidt jeg husker, så ble møtet ledet av formann i andelslaget.  Jeg fikk beskjed om å legge frem mine tanker om hvorledes samarbeidet skulle fungere, og hvorledes økonomien var tenkt.  Dette for at man skulle ha noe å diskutere.  Det kom snart frem at andelslaget kunne tenke seg å avhende skogsarealet på Tranby hvis de fikk igjen det de hadde lagt ut, pluss renter.  Kommunens representanter, Thormod Gilje og Peder E. Ravnsborg, ville først vite hva arealet var verdt før de kunne svare om kommunen ville overta arealet. (Tranby 2).  Jeg fortalte at David Nilsen (kjent og aktet entrepenør i Drammen) satt i styremøte i rideklubben i Drammen så jeg kunne spørre han. Jeg gikk på kjøkkenet og lånte telefonen.  Jeg forklarte David Nilsen hvor arealet lå, og spurte hva han mente det var verdt.  Han kom med en pris som var ganske høy..  Da kommunens representanter hørte dette tallet sa de at de ville anbefale kommunestyret å gå med på en avtale med landbrukslaget og rideklubben.

Det ble enighet om at kommunen først måtte bygsle arealet på Linnesvollen av fylket, for deretter å bygsle det til ridehus pluss stall. Kommunen måtte stå som bygsler –( leier)- av området, og parkmessig opparbeide hele arealet.

Det videre samarbeidet ble foreslått omtrent som følger:

  • Landbrukslaget skulle ha rett til å bruke hele arealet + ridehuset 3 ganger pr år
  • Rideklubben skulle ha rett til å bruke hele arealet 3 helger i året-
  • Kommunen skulle ha rett til å bruke ridehuset 3 helger i året + hele arealet når det var ledig.

Et utvalg bestående av en representant fra kommunen (formann) , en fra landbrukslaget samt en fra rideklubben  som skulle ha ansvar for å unngå arrangement-kollisjoner.

Adkomst til området ble, så vidt jeg husker, ikke diskutert.  Noen dager senere ringte rådmann Hassel og spurte om far og jeg kunne møte han og ordfører Riisnes nede ved bjerkene dagen etter.

Vi møttes som avtalt, og etter litt prat om området og bruken av det, spurte Hassel far hvor mye han skulle ha for vei til området.  Far tenkte seg om og svarte: Kommunen kan benytte veien fra Ringeriksveien til bjerkene gratis. Videre kunne kommunen få gratis areal til å lage vei fra bjerkene og frem til området.  Dette forutsatt at kommunen påtok seg å parkmessig opparbeide og vedlikeholde hele området.  På dette tidspunktet hadde Norges Rytterforbund bare ca 500 medlemmer og far hadde ikke noe tro på at noen få ryttere fra Drammen var kompetente til å vedlikeholde hele området.

Opparbeiding av stevneplassen Kommunegartner Daniel Natås fikk i oppdrag å tegne og opparbeide stevneplassen. Natås var forøvrid skolekamerat av meg fra gartnerskolen på Dømmesmoen ved Grimstad.  Kommunen ba om at det søndre dalføret skulle kunne romme en fotballbane (60x100 m.) og ga Natås frie tøyler til å forme resten Landbrukslaget og rideklubben var tilfreds med dette.  En normal fotballbane er høyest på midten og heller svakt mot sidene. I og med at denne fotballbanen var nedsenket ble det amfi, så da fant vi det riktig å la bunnen helle svakt innover. Det ble grøftet veldig godt, spesielt på midten. Vi visste jo ikke at det som regel regnet kraftig når vi hadde ridestevner.  Resultatet ble at vi hadde grøftet for dårlig.

Bruken av området de første årene. Landbrukslaget hadde så vidt jeg husker 1-2 husdyrutstillinger på uteområdet.  Kommunen leide ut stevneplassen mange ganger til hundeutstillinger og andre hundearrangementer. Spartabanen ble ekspropriert til jernbane, så kommunen lot fotballspillerne der trene på utearealet om sommeren, og inne i ridehuset etter ridetimene om vinteren.

Rideklubben arrangerte flere ridestevner på utebanen, blant annet Norgesmesterskap i sprangridning.  Det deltok 3 eller 5 ryttere, som alle måtte ha dispensasjon for å få lov til å starte.  Det ble etterpå diskutert om vinneren skulle ha rett til å kalle seg norgesmester.

3. mai 1966 ble det startet rideskole. Vi hadde lånt hester av Andreas Meland på Austad.  Stort sett dølahester og unghester som var en krysning av døl og fjordhester. Meland tok aldri betalt for lånet, han mente han kunne få mer for hestene når de var innridd.  Til stall hadde vi lånt fjøset til Amund Valle på Lille Valle.

Instruktøren til å begynne med var Ove Jørgensen og Arnt Glende.  Dagen etter rideskolen var annonsert ringte en svensktalende finne og spurte om det var noe han kunne hjelpe til med.  Heldigvis svarte jeg ja.  Holger Stenberg hjalp oss til å begynne med å skrape talle av buken på hestene og ellers pusse dem slik at de så noenlunde ut.

Glende kalte hestene «Tallegriser» da vi fikk dem.

Ikke alle hestene egnet seg som rideskolehester, så de ble skiftet ut med nye.  De nye hestene red Glende inn om formiddagen, slik at vi kunne bruke dem i rideskolen om ettermiddagen

Holger Stenberg overtok etter hvert både undervisningen og ellers det daglige stellet av skolen og hestene.

Sommeren 1966 gikk Stenberg på instruktørkurs i Sverige. Om høsten ordnet vi økonomien slik at Stenberg overtok halvparten av inntektene som betaling for seg og eventuell hjelp han måtte ha.  Den andre halvparten fikk jeg til å betale for høy og kraftfor (havre), hovslager og reparasjon av salene .  Nesten hver lørdag lånte jeg bil av broder Per og reiste rundt i Lier og Røyken og kjøpte høy sammen med Stenberg. Flis hadde vi fra gårdssaga på Grette, eller fra Mjøndalen Cellulose hvor Jon Erik Backe var en av lederne.  Jeg beholdt møkka mot å holde rideskolen med flis. Rideskolen gikk bra, så vi bygde stall til 8-10 hester på spilltau om høsten og vinteren.

Vi startet på bunn, men jeg gikk rundt på stevneplassen i dag under Norway Grand Prix.  Jeg fant at vi er langt fra bunn nå!

Nyere historie kan andre skrive bedre enn meg, så jeg avslutter her.

 

Flyfoto fra 1963 som viser området før rideanlegget på  ble etablert.

Slik så det ut en stevnedag i 2013

Lier 9. mai 2017.

Hilsen Auen Hafskjold


(Mulig å laste ned herfra)



Siste helgs stevner

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 15. Mai 2018

Som vanlig har vi en ukentlig oppsummering fra helgens stevner. 

Drammen Spring Tour er over for denne gang. Det har vært tre uker med mye flott ridning, god stemning og stort sett oppførte værgudene seg bra.
Vi sier oss fornøyd og takker alle som har bidratt til å få til så hyggelige stevner tre helger på rad.  Sist helg hadde vi ikke bare konkurranser, men også offisiell åpning av Gjelsten Arena (se tidligere innlegg). 

Heller ikke Norway Grand Prix delen av DST har vært uten gode plasseringer for DOR rytterne. Det er alltid hyggelig når de gjør det bra på hjemmebane. 

Morten Wasmuth og Avanti Undercover W vant 1,20m klasse (Silver Small Tour) torsdag
Martine Eknes Hegna og hennes Isabelle 111 tok seieren i Silver Small Tour 1,20m på søndag

I Nations Cup fredag red Norges lag bestående av:
Marit Haar Skollerud/Nicole (DOR), Victoria Gulliksen/Deville (DOR), Marie Valdar Longem/Benito (Bærum) og Geir Gulliksen/Exit Of Ice Z (DOR) til en 3.plass i klassen.
Riktignok måtte de dele plassen med laget fra Italia og Sverige, men meget bra innsats av våre fire nordmenn! Litt ekstra gøy var det jo å ha tre DOR ryttere på laget.

Viser forøvrig til følgende artikler: 
10/5 hestesport.no 
11/5 hest.no 
11/5 hestsport.no Gjelsten Arena 
11/5 hestesport.no Nations Cup 
12/5 hestesport.no 
12/5 Drammens Tidende (for abonnenter) 
13/5 hestesport.no   
13/5 hest.no 
13/5 Sportsnews Ireland 
13/5 Drammens Tidende (for abonnenter) 
14/5 The Irish Times    

Øvrige DOR plasseringer: 

Mina Akre Andresen
Balourough Z 19.pr. 1,20m

Hedda Hagen Berentsen
JJ Casiska 2.pr. 1,20m, 10.pr. 1,30m, 18.pr. 1,20m

Knut Helge Dalen
Jakarta Odeveld 13.pr. 1,20m, 11.pr. 1,30m

Ingrid Gjelsten
Carbon 5 14.pr. 1,30m, 10.pr. 1,40m
Bon Suela 26.pr. 1,20m
Joli Coeur M Y 4.pr. 1,35m, 9.pr. 1,30m

Kristin Granlund
Quadir Alfarvad Z 19.pr. 1,10m

Madison Granlund
Csf Premier Cruz 17.pr. 1,30m

Geir Gulliksen
VDL Groep Quatro 3.pr. 1,30m GP  
Arakorn 5.pr. 1,45m

Johan-Sebastian Gulliksen
David Guetta 16.pr. 1,45m
Calido 76 2.pr. 1,45m
Quiet Easy 4 6.pr. 1,40m
Ibiza 10.pr. 1,25m
Gregors 15.pr. 1,20m, 20.pr. 1,30m

Victoria Gulliksen
Deville 12.pr. 1,60m GP
Ballenteskin Watch This 17.pr. 1,45m, 8.pr. 1,45m derby

Tony Andre Hansen
Faberge 11.pr. 1,20m

Celine Eknes Hegna
H Day Van Bareelhof Z 21.pr. 1,10m, 10.pr. 1,10m

Martine Eknes Hegna
Zoraya 7 3.pr. 1,45m
Isabelle 111 16.pr. 1,10m

Ylva Aske Jacobsen
Querini 13.pr. 1,30m

Martine Mariero Moe
Sunny’s Heart 7.pl. 1,15m, 7.pr. 1,20m, 3.pr. 1,30m

Veronica Mysterud
Fightings Girl 3.pr. 1,20m, 16.pr. 1,20m

Martine Ottesen
Hypoliet Vd Koelaar 9.pr. 1,35m

Christine Raaholt
Zirano 15.pr. 1,20m, 17.pr. 1,20m

Line Karlsen Raaholt
Cupido 6.pr. 1,45m
Fant Od Fare 9.pr. 1,35m
Clooney II 5.pr. 1,60m GP
Abrisco V 7.pr. 1,40m, 12.pr. 1,45m

Hannah Marie Rogne
Woodlawn Majestic 6.pr. 1,20m

Marit Haarr Skollerud
Kapucijn V/D Donkhoeve 10.pr. 1,35m
Clintissima Van Spalbeek Z 11.pr. 1,45m, 7.pr. 1,45m
Kirby de Muze 2.pr. 1,45m derby

Morten Wasmuth
Avanti Undercover W 3.pr. 1,20m
(resultater)


Men det er ikke kun på Linnesvolden vi hadde ryttere til start.
Thilia Strande Humfelt og Cayenne var på D-stevne arrangert av Tomter Rideklubb.
Der red hun inn til en 3.premie i 0,80m.
(resultater)


Bra jobbet alle sammen.  
Gleder oss til å se mer av dere på konkurransebanene i sommer! 




Vi takker selvfølgelig også Buskerud Idrettskrets

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 14. Mai 2018


som her ved leder Roar Bogerud overrekker DOR (v/Karina Espedal) en gave i anledning åpningen av Gjelsten Arena fredag 11.mai. 

Vi kan røpe at gaven er et dobbelt vaffeljern.
Takker så mye. 



Tusen takk!

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 12. Mai 2018



Gjelsten Arena er offisielt åpnet: 
(foto: A. Granhus)

I går (11.mai) viste Linnesvolden seg fra sin beste side og i strålende solskinn kunne Gjelsten Arena offisielt åpnes.
Det har vanket mange lovord om vår nye arena og det setter vi stor pris på.
Vi i Drammen og Omegn Rideklubb må nok en gang uttrykke vår takknemlighet til Bjørn Rune Gjelsten for den meget generøse gave, og til NRYF for deres bidrag. Takk også til Eirik og hans medhjelpere som har jobbet omtrent døgnet rundt.   

Fra venstre: Eirik Berentsen (DRS), Bjørn Rune Gjelsten, Anders Hafskjold(styremedlem DOR) Bernt Otto Hauglin, Ole Stokke(nestleder DOR), Ivar Alme(styremedlem DOR) og Tore Sannum(president NRYF)Foto: A. Granhus


 Vi gleder oss stort over å ha fått et slikt fantastisk anlegg!
Gleden var også stor over at så mange hadde møtt opp for å bivåne åpningen, samt at vi har fått mye positiv omtale i mediene (se linker til artikler under). Vi ser frem både til fortsettelsen av årets Norway Grand Prix, samt til fremtidige arrangement på anlegget. 

Tale ved DORs leder; Karina Espedal (foto A. Granhus)

Stor takk også til Anton Granhus som lot oss få bruke bildene hans
Flere bilder finnes her  


Om ridearenaer i Drammen(av A. Granhus)
Gjelsten Arena (av A. Granhus)
Talen fra åpningsseremonien (Karina Espedal)

Omtale i media: 
hestesport.no
Hest.no
rbnett.no
Drammens Tidende (kun for abonnenter)





 



Oppsummering fra helgens stevner: Drammen og Fontainebleau

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 8. Mai 2018

Nok en hektisk stevnehelg er over. Vi har hatt ryttere på hjemmebane og i Frankrike denne helgen.
Først og fremst ønsker vi å gratulere klassevinnere:
I Fontainebleau (Frankrike) red Madeleine Lien inn til seier i 1,25m klasse på sin Javas Lady Bug.
På Linnesvollen (Spring Tour) fikk vi også seirende DOR ryttere:
Hedda Hagen Berentsen på JJ Casiska var klart raskest og red inn til seier i fredagens 1,20m
Martine Mariero Moe og Aisling’s Boy seiret i 1,20m 5.mai og nok en seier i 1,20m dagen etter.
Et meget bra ‘comeback’ ble det for Vilde Wiik Terum og hennes General van de Nachtegaele. Sammen sikret de seieren i søndagens 1,30m klasse
Siste klasse søndag som var en GP 1,45m ble vunnet av Geir Gulliksen på hesten Exit Of Ice Z. Hele 4,24 sekunder skilte mellom 1. og 2. plassen i klassen. 

Øvrige DOR-resultater:
Mina Akre Andresen 
Balourough Z 14.pr. 1,20m

Hedda Hagen Berentsen
JJ Casiska  6.pr. 1,20m, 2.pr. 1,20m

Sofie Rieber-Mohn Borgen
Milchem Shes A Keeper 9.pr. 1,10m, 4.pr. 1,10m

Lotte Grimsrud Giseth
C.Lucky Lord RK 9.pr. 1,35m

Kristin Granlund
Clara Alfarvad Z 18.pr. 1,10m, 17.pr. 1,10m

Geir Gulliksen
Seringat 12.pr. 1,40m, 11.pr. 1,45m
Arakorn 3.pr. 1,45m

Johan-Sebastian Gulliksen
Quiet Easy 4 2.pr. 1,40m
Calido 76 4.pr. 1,40m, 8.pr. 1,45m
Ibiza 9.pr. 1,10m, 5.pr. 1,15m
Numero Cinco Vd Fruitkorf Z 11.pr. 1,20m

Victoria Gulliksen
Ballenteskin Watch This 10.pr. 1,35m, 5.pr. 1,45m, 7.pr. 1,45m
Deville 5.pr. 1,40m

Tony Andre Hansen
Calido Boy 15.pr. 1,20m, 4.pr. 1,30m

Linda Kristin Hanssen
Craig S.S. 9.pr. 1,20m,

Embla Aske Jacobsen
Red News 6.pr. 1,20m

Johannes Katteland Kihle
It’s My Girl 20.pr. 1,10m
Korida II 4.pr. 1,20m, 11.pr. 1,20m

Ida Fossli Løfsnæs
Engas Casander 10.pr. 1,10m

Martine Mariero Moe
Clinton 3 10.pr. 1,35m, 5.pr. 1,40m
Aisling’s Boy 9.pr. 1,15m,  
Sunny’s Heart 7.pr. 1,15m, 5.pr. 1,20m, 6.pr. 1,25m

Veronica Mysterud
Fightings Girl 8.pr. 1,20m, 5.pr. 1,20m, 4.pr. 1,20m

Sofia Nyberg
Zahra 6.pr. 1,35m, 9.pr. 1,40m, 12.pr. 1,40m

Martine Ottesen
Gravin Trojka S 23.pr. 1,20m
Hypoliet Vd Koelaar 15.pr. 1,35m

Julie Askim Petersen
Carnhill Jess 2.pr. 1,15m

Christine Raaholt
Brandy 16.pr. 1,20m J
amaika Z 14.pr. 1,30m

Line Karlsen Raaholt
Abrisco V 11.pr. 1,35m
Elisabeth 7.pr. 1,35m
Cupido 9.pr. 1,45m, 12.pr. 1,45m

Hannah Marie Rogne
Quelen des Closets 10.pr. 1,20m, 4.pr. 1,20m
Woodlawn Majestic 3.pr. 1,10m

Ane Straumsheim
Carlotta 251 7.pr. 1,35m

Vilde Wiik Terum
General van de Nachtegaele 3.pr. 1,30m, 14.pr. 1,30m

(resultater)


Fontainebleau (Frankrike) – Spring Break Jumping
Ingrid Gjelsten
Violetta D 5.pr. 1,35m

Cathrin Muri
Gini van het Broekdal 6.pr. 1,40m

Erik Preben Strand
Indoletto 16.pr. 1,45m

Karoline Lien
Castlefield Jess 11.pr. 1,45m

Madeleine Lien
Javas Alun 8.pr. 1,10m
Javas Lady Bug 4.pr. 1,15m, 4.pr. 1,30m

(resultater)

Vi gleder oss nok en gang over våre rytteres meget gode prestasjoner, på de to overnevnte stevner, og ønsker dem lykke til videre.

Viser for øvrig til følgende artikler:
Hestesport 4.mai, Hestesport 5.mai / Hestesport 5.mai fra Frankrike, Hestesport 6.mai og World of Showjumping 

Det skal også denne gang rettes en stor takk til alle de som har stilt opp på Spring Tours 2. uke. Det har vært mange klasser og lange dager, men velvilligheten og arbeidsmoralen har vært super.


Da er det bare å gjøre seg klare for 3. uke av årets Drammen Spring Tour, nemlig Norway Grand Prix 10 - 13 mai.
Fredag 11. mai er det offisiell åpning av Gjelsten Arena.
Denne dagen går også FEI Nations Cup. Vi håper så mange som mulig kommer, for dette blir spennende.
Det norske laget som stiller til start i Nations Cup er som følger:
Geir Gulliksen (DOR), Marit Haarr Skollerud(DOR), Marie Longem (Bærum) og Victoria Gulliksen(DOR). Reserve er Pål Flam (AGR)
(se for øvrig informasjon på hestesport.no)

Program for siste helg finnes på Drammen Spring Tours hjemmeside .
For eksakte tider se equipe online
Starttider blir oppdatert senest kvelden i forvegen, det er kun Nations Cup som vil gå til tidligere opplyst tidspunkt den 11.mai; kl. 17:00.




Offisiell åpning av Gjelsten Arena

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 8. Mai 2018

                         Den offisielle åpning av Gjelsten Arena er fredag 11. mai kl. 16:00.

Som mange sikkert har registrert, har det skjedd store ting på Drammen og Omegn Rideklubbs anlegg på Linnesvollen de siste månedene.
Førstkommende fredag er det klart for offisiell åpning av anlegget, finansiert av en storslått gave fra Bjørn Rune Gjelsten, med bidrag fra Norges Rytterforbund.
Drammen og Omegn Rideklubb er svært takknemlige for gaven og stolt av hvordan det er blitt! Fredag 11. mai kl 16:00 skal det hele innvies, og alle medlemmer ønskes hjertelig velkommen til å delta i åpningen.
Og ikke nok med det, rett etter åpningen (kl. 17:00) starter en forrykende Nations Cup (lagkonkurranse for nasjonslag).
Værmeldingen ser også ganske så bra ut.
Gleder oss til å se dere.

Mvh
Styret i D.O.R.

                    

                       

INVITASJON

Vi har gleden av å invitere til åpning av Gjelsten Arena,

den nye ridebanen vår på Linnesvollen.


Den offisielle åpningen av arenaen vil bli :


Fredag 11. Mai Kl. 16.00
Drammen Ridesenter
Fruktveien 25
3402 Lier

 


Håper du/dere har mulighet til å komme og dele denne
begivenheten sammen med oss.

 

Gjelsten Arena er en milepæl i norsk ryttersport.

Det er investert nærmere 10 millioner kroner i en helt ny og

moderne ridebane i internasjonal standard.

 

Dette er en arena for fremtiden.

Vi gleder oss til å vise den frem til dere.

 

 

Hjertelig velkommen!

   

Med vennlig hilsen
Drammen og Omegn Rideklubb
Norges Rytterforbund
DRS AS
Bjørn Rune Gjelsten