Vi sier oss meget fornøyde med nok en bra stevnehelg.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 25. Sep 2017

Nok en stevnehelg er over og selv om vi her hjemme har startet innendørssesongen, går det i «det store utland» fortsatt stevner utendørs.

To av våre som har vært og ridd på nettopp et slikt stevne er Johan Sebastian og Geir Gulliksen
CSI2*/CSI5* i Roma
Vi gleder oss med Johan og Via v. Karmenhoek som tok to seire på dette stevnet: 1.pr. 1,35/1,40m og 1.pr. 1,40m

Geir og Seringat tok 5.pr. i 1,45m. Med hesten Edesa S Banjan red Geir inn til en 7.pr. i 1,45/1,50m

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 18. Sep 2017

DOR har hatt ryttere på flere stevner denne helgen, både i sprang og dressur.
Igjen kan vi glede oss over en bra stevnehelg for våre ryttere.

Martine Mariero Moe har startet Baltic Cup, Flyinge Sverige. Nok en gang kan hun returnere hjem med bra plasseringer: Candyman 4.pr.1,10m, 6.pr.1,15m, 12.pr.1,20m
Saga de Moyon 10.pr.1,35m
Aisling’s Boy
5.pr.1m10m
Martine og Candyman red også på et blandet lag (Norge/Sverige) for Children i 1,15m. Laget red inn til en 2.plass i klassen. På et annet blandet lag (Norge/Danmark) red Martine Saga de Moyon og var med å sikre lagets seier i 1,35m klassen. (Resultater)

Kady Besseberg har ridd på to stevner i helgen og vi gratulerer nok en gang med jevne resultater på dressurbanen.
Ved Lardal Hesteforenings UK stevne red hun Engas Narosa inn til en 2.pr. i LB:1 og Engas Matthew til en 1.pr. i LA:1 (
Resultater)
På Jarlsberg Rideklubbs D-stevne red hun søndag Engas Matthew til en 2.premie i LA (FEIs lagprogram children 2014/16) (Resultater)

Vi har også hatt en ekvipasje til start i NM for junior i dressur.
Tonje Tone Lundsberg og Ulana nådde riktignok ikke helt til topps, men endte på en (meget hederlig syns vi!) 8.plass sammenlagt. (Resultater)

I Arendal ble det i helgen arrangert elitestevne i sprang.  Heller ikke her klager vi over DORs innsats og plasseringer på stevnet:

Isabelle 11 2.pr. 1,40m

Madeleine Lien / Javas Lady Bug 3.pr MB (kat 1), 1.pr. LA+5 (kat 1)

Julie Iselin Lundquist
Waldogez AZ 17.pr. 1,20m
Gravergaards Banda Api 12.pr. 1,30m

Embla Aske Jacobsen / Tequila Sunrise 3.pr. LA (kat 1)

Cathrin Muri
Uniflore de Beaufour 7.pr. 1,20m
Gini Van Het Broekdal 6.pr. 1,30m, 5.pr. 1,30m

Julie Askim Petersen / Carnhill Jess 1.pr. MB (kat 2)

(Resultater)

Også i Bærum på D-stevne kan vi glede oss over våre rytteres innsats:
Hedda Hagen Berentsen / JJ Casiska 3.pr. 1,20m

Hanna Sofie Martinsson
Cassiopeja  4.pr. 1,20m, 4.pr. 1,20m
Kaylin 6.pr. LB (kat 1), 1.pr. LB (kat1)

Alexandra Strand / Equinox 10.pr. 1,10m 2.pr. 1,20m

GRATULERER alle sammen med nok en fin stevnehelg.

KM 2017

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 11. Sep 2017

GRATULERER MED SEIER I KM INDIVIDUELT FOR SENIOR
Eyvind Sverre Nistad og Gipsy Girl De Tiji!!

I KM individuelt jr/ur kan vi glede oss med Alexandra Strand og hesten Equinox
med 2.premie og sølvmedalje i klassen.

KM lag senior
Gratulerer til DORs 1.lag med sølv- og DORs 2.lag med bronsemedalje.

Veronica Mysterud/Fightings Girl 4.pr. KM senior individuell klasse

Det ble også arrangert åpne klasser under mesterskapet og følgende plasseringer gikk til våre ryttere:
Hedda Hagen Berentsen/JJ Casiska 4.pr. 1,10m
Erik Preben Strand/Indoletto 2.pr. 1,20m
Kaja Jeanne Lauritsen/Equus Carma 7.pr. 1m

Bra jobbet alle sammen.

STOR takk til alle de frivillige som stilte opp og hjalp til under årets kretsmesterskap.
En veldig aktiv gjeng var også igjen til etter stevnets slutt og fikk ryddet hele sprangbanen for hindermateriell.
DOR vil også takke BRYKs representant for godt og hyggelig samarbeid under stevnet.
TUSEN TAKK FOR GOD HJELP!

For flere bilder fra stevnet: se Buskerud Rytterkrets' FB side

Informasjon om turveier - Undersrud

Det har vært lov å ri opp bak Frogner Kirke, forbi "geitebeitet" og gjennom gården på toppen, for å komme ut på vegen mot Undersrud.
Betingelsen for at det var lov å ri var at man måtte plukke opp eventuell hestemøkk og kaste på jordet.
Grunneier hadde satt opp spade til fjerning og endog krakk slik at det skulle være lett å komme opp på hesten igjen. Ergo ingen unnskyldning for ikke å plukke opp etter seg.
Nå har det imidlertid skjedd at det har blitt ridd gjennom nevnte område uten at hestemøkk har blitt plukket opp og resultatet er at
det nå IKKE er lov å ri gjennom gården.

Meget beklagelig, men når kriterier for bruk av området ikke blir oppfylt må vi rette oss etter dette.

Kart over området (kan også lastes ned som PDF fil)

Endt stevnehelg og fortsatt veldig gode resultater blant våre ryttere

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 4. Sep 2017

Først og fremst:
Gratulerer Denise de Jongh med tre fantastiske klasser og seiere på stevnet i Ålesund!
(foto:Jarle Mordal/Sunnmørsposten)

Med hesten Zolino red Denise 3 klasser og vant dem alle 3: 1.pr. 1,40m, 1.pr. 1,30m, 1.pr. 1,40m
(Congrats Denise!!)

Men det var flere enn henne som stilte til start av DOR ryttere:
Ylva Aske Jacobsen og Querini kunne glede seg over en  4.pr. i 1,20m
Sandra Roarsen Haugen og Bobby’s Pride forsynte seg også godt av premiebordet med følgende resultater:
1.pr. 1,15m (MB+5 kat I), 1.pr. 1,20m (MA kat l), 1.pr. 1,10m (MB kat l)
og
Johan Sebastian Gulliksen denne gang med hesten C. Just In Z kunne ta med seg
2.pr. 1,40m og 3.pr. 1,40m hjem fra Ålesund.

(Artikkel i Sunnmøringen dessverre kun for abonenter)
Horse Multimedia (youtube) er det også filmer fra stevnet i Ålesund. Ble send direkte under stevnet, men skal fortsatt være tilgjengelige.

På Epona var det denne helgen arrangert Baltic Cup. Vi gleder oss like mye som våre to flinke jenter, over gode resultater: Martine Mariero Moe
Saga De Moyon 12.pr. 1,30m, 11.pr. 1,20m
Aisling’s Boy 2.pr. 1,20m, 6.pr. 1,25m
Candyman 125 5.pr. 1,10m, 8.pr. 1,15m, 3.pr. 1,20/1,25m

Julie Askim Petersen / Carnhill Jess 2.pr. 1,05m
Lagresultater og result. fra øvrige klasser finner du her)

Også på Hønefoss har våre ryttere ridd inn til respektable plasseringer under helgens landsstevne.