Nok en stevnehelg er over

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 30. Okt 2017

At vi er fornøyde med våre ryttere, det er det ingen tvil om. Deres resultater er jevne og gode og vi ser oss godt fornøyd med foreløpige resultater i årets innendørssesong.
Nok en gang har DOR hatt ryttere til start både  i inn- og utland.

Marit Haarr Skollerud har i helgen ridd i Verona (Italia) hvor årets tredje World Cup stevne ble arrangert i helgen. Riktignok fikk hun ikke med seg noen world cup poeng hjem, men sier seg likevel fornøyd med helgen (se artikkel i hestesport.no) Noen premier ble det likevel på Marit: 9.pr. i 1,50m og 5.pr i 1,45m med Stalypsa og 14.pr. i 1,45m(accumulator) med Dublin van Overis.
(Resultater)

I Oliva, Spania har Line K. Raaholt stilt til start med to av sine hester.
Med Clooney fikk hun en 13.pr. i 1,35m og med Elisabeth nok en 13.premie denne gang i 1,30m klasse.

På D-stevne arrangert av Søndre Nordstrand har
Merete Thoresen Røed og Diaz Amour fått en 8.pr. i 0,85m

Vilde Wiik Terum og General van de Nachtegaele har vært i Arendal i helgen og med seg hjem fikk de
en 6.pr. og 2.pr  begge i 1,30m klasser.

I Grenland ble det arrangert INM for juniorer i helgen. En innendørsmester fikk vi riktignok ikke,
men Cathrin Muri og Gini Van het Broekdal endte på en 6.plass i finalen og
Martine Eknes Hegna / Zoraya på en 8.plass.

Øvrige resultater fra dette stevnet:
Ingrid Gjelsten
CC Top 8.pr. 1,10m
Va-Bien D’Avifauna Z 11.pr.1,20m, 10.pr.1,25m
Joli Coeur M-Y 13.pr. 1,20m, 4.pr.1,25m (1.avd INM jr)

Cathrin Muri / Uniflore de Beaufour 7.pr.1,20m, 8.pr.1,25m

Martine Mariero Moe
Clinton III 19.pr.1,20m, 14.pr.1,25m (1.avd INM jr)

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 23. Okt 2017

og vi kan se tilbake på helgens stevner og være veldig godt fornøyd med våre rytteres resultater.

I Helsinki ble det arrangert 2. World Cup stevne i sesongen.
Geir Gulliksen og Edesa S. Banjan red feilfritt i grunnomgang (1,40-1,60m) i Longines FEI World Cup klasse og endte etter omhopping på en 9.plass i klassen. Dette innebærer også World Cup poeng.
Med hestene Exit Of Ice tok Geir en 5.pr. i 1,60m (Land Rover Helsinki GP) og med Arakorn en 8.premie i 1,50m.
Johan Sebastian Gulliksen red inn til en 7.plass i 1,40m klasse med Quiet Easy og 12.plass i 1,40m med Via v Karmenhoek.
Victoria Gulliksen og Ballenteskin Watch This tok en 5.premie i 1,40m.
(resultater) Se også hestesport.no

Herning.
Martine Eknes Hegna og Zoraya hadde et bra stevne: med seg i bagasjen hjem kunne de ta med seg en 1.premie i 1,30m og en 11.premie i 1,40m.
Med hesten Isabelle red hun inn til en 9.premie 1,30m.
Madeleine Lien og Javas Lady Bug dro heller ikke tomhendte hjem og kunne ta med seg en 10. plass i 1,20/1,30m samt en 7.plass i 1,30m (ponniklasser) hjem til Norge.
(se artikkel på hestesport.no  samt tidligere innlegg på DORs hjemmeside)
Resultater

På mer hjemlige trakter har DOR også hatt ryttere til start i ymse konkurranser.
I Askim startet Johannes Katteland Kihle sin hest Korida II i 1,30m og vant klassen gjorde de!
Alexandra Strand på Equinox red inn til en 2.premie i 1,20m
og
Veronica Mysterud på Fightings Girl tok med seg en 7.premie i 1,0m med seg hjem.
(se resultater her)

På stevnet til Søndre Nordstrand startet
Merete Thoresen Røed på hesten Diaz Amour og tok en 8.premie i 0,85m.
(resultater)

DOR har hatt ryttere til start på et dressurstevne i Hønefoss i helgen, men i skrivende stund mangler fullstendige resultatlister fra stevnet. Når disse er publisert føyer vi selvsagt inn eventuelle plasseringer fra våre ryttere her.

Vi takker våre aktører som har stilt til start på både store og små stevner i helgen
og gratulerer med god innsats og bra plasseringer.

Gratulerer Martine

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 19. Okt 2017

Seier i Herning til Martine Eknes Hegna og Zoraya i gårsdagens junior klasse (1,30m)
Gratulerer!!
Hun tok forøvrig også 9.premie i samme klasse med hesten Isabelle.

(Alle resultater fra stevnet finnes her)

DOR takker selvfølgelig også  Eyvind for bilder og oppdatering fra stevnet.

Kingsland Oslo Horse Show er over for i år

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 16. Okt 2017

Det har vært fem dager med spennende klasser og god underholdning.

Vi takker våre deltakere og kan se tilbake på en helg med positive resultater.

Johan Sebastian Gulliksen feiret ikke bare sin 21 års dag i helgen (gratulerer på etterskudd), men vant også en 1,40m klasse på fredag med hesten Quidam’s Cherie.
I tillegg tok han 7.pr. i 1,50m med Quiet Easy (var for øvrig beste norske ekvipasje i denne klassen) og 10.pr. i 1,40m med Via vd Karmenhoek.
En annen som gikk seirende ut av en konkurranse i helgen var Julie Askim Petersen på Carnhill Jess som vant  1.pr. MB kat 2
Embla Aske Jacobsen og Master Bob Red to MB+5 klasser (kat.2) og endte på en 4. og 2. plass i disse klassene.  Madeleine Lien og Javas Lady Bug  ble plassert i to ponniklasser: 10.pr. 1,25m 10.pr. 1,35m
Eyvind Sverre Nistad og Gipsy Girl De Tiji 2.pr. 1,20m
Martine Mariero Moe / Aisling's Boy 4.pr. 1,15m(MB+5 kat 1)
Ingrid Gjelsten Joli Coeur M Y 12.pr. 1,30m og  Violetta D 10.pr. 1,40m
Martine Eknes Hegna/ Zoraya 14.pr.1,40m7.pr.1,45m
Geir Gulliksen / Arakorn 12.pr. 1,50m
Line Karlsen Raaholt / Cupido 17.pr. 1,40m og 4.pr. 1,40m
Marit Haarr Skollerud / Nicole 11.pr. 1,40m
Victoria Gulliksen / Viego Les Hauts 19.pr. 1,40m

Kingsland Oslo Horse Show var åpningen av den Vest-Europeiske World Cup sesongen.  Når det gjelder World Cup, er planen (viser til artikkel i Hestesport.no) å bygge videre på laget som var i årets EM.  Og da kan vi fortsatt glede oss over å ha med to DOR ryttere: Marit Haarr Skollerud og Geir Gulliksen  sammen med Marie Longem og Pål Flam.  Det skal heller ikke være unevnt at Victoria Gulliksen er reserve.

Intervjuer m.m. kan leses på
Facebook siden til KOHS og på Hestesport.no samt på KOHS hjemmeside

Det er også fortsatt mulig å se sendingen fra KOHS på NRK (som ble sendt i går):https://tv.nrk.no/serie/oslo-h...
(Alle resultater fra KOHS finnes her)

Helgens stevner

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 9. Okt 2017

Det har vært en litt rolig helg på stevnefronten, men vi har likevel hatt ryttere til start både på Hønefoss og i Belgia.

På Hønefoss og Ringerikes D-stevne i sprang red
Ida Fossli Løfsnæs på hesten Engas Casander inn til en 7.pr. i 1,m og 3.pr. i 1,10m