Drammen Og Omegn Rideklubb

Drammen Og Omegn Rideklubb

Takk for hjelpen

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 4. Jul 2016

Vi vil rette en stor takk til alle frivillige som stilte opp på Lier Horse Show og hjalp til med å avvikle sprang- og dressurstevnet.

Alle som har vært med og hjulpet til er gull verd, og klubben er takknemlig for all hjelp vi får.
Utad kan det muligens se ut som det er enkelt å arrangere ridestevner (uavhengig av gren), men det er mange mennesker som skal jobbe ‘i kulissene’ for at hjulene skal holdes i gang.

Klubbens ryttere som hjalp til i to klasser (eller flere) fikk som før redusert startavgift. Bortsett fra dette er ikke dugnadsarbeid lønnet på noen måte.
Men, det er med på å styrke samarbeidet og få opparbeidet en gruppe som etter hvert har blitt veldig flinke til de forskjellige oppgaver.

Håper å se dere igjen neste gang vi skal arrangere stevne.0 Kommentar

LHS - Lier Horse Show

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 23. Jun 2015

Først og fremst rettes det en stor takk til alle som stilte opp og hjalp til under 2.kval Norgesserien sist helg. Bra jobbet alle sammen, det viser at dugnadsånden fortsatt er hjertelig tilstede.

Men nå er det en ny uke, nye muligheter og nytt stevne; nemlig Lier Horse Show som går over 4 dager med både sprang og dressur.
Nok en gang ber vi pent om noen kan sette av et par timer (eller dager) til å bidra til dette stevnet.
Noen "jobber" er nok dekket opp, men ta kontakt med sportskomiteen v/Gøril Rabo om du har lyst og tid til å bidra til å gjøre LHS til et hyggelig stevne.
Muntrasjonsråd mottas også med takk.

For ytterligere informasjon; følg med på DORs FB side

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline