Drammen Og Omegn Rideklubb

Drammen Og Omegn Rideklubb

Informasjon vedrørende herpesvirus (oppdatert 28/2)

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 26. Feb 2019

Drammen Ridesenter er stengt for tilreisende hester til det kommer en avklaring rundt abortviruset.
Dvs. at det ikke slippes noen hester inn på anlegget som ikke allerede står oppstallet der.

Det er mistanke om abortvirus, på hesten som nå står i karantene, det er ennå ikke bekreftet! 

Viser forøvrig til informasjon på Mattilsynets sider samt til informasjon publisert på rytter.no vedrørende forhåndsregler

28/2: Bekreftet tilfelle av herpesvirus. Les mer på Mattilsynets sider

0 Kommentar

HUSK REFLEKS

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 4. Nov 2018

I mørket eller i vær med dårlig sikt skal hest og rytter, kusk og vogn utstyres med refleks og lys.
Dette skal være plassert på en slik måte at andre veifarende både forfra, fra siden og bakfra kan se at det dreier seg om en hesteekvipasje.

Minimumskrav ved bruk av refleksutstyr er refleksvest, refleksbånd, refleks på to hestebein diagonalt - gjerne alle fire bein, refleksbånd på hjelm ved ridning og lykt bak på vogn i tillegg til refleks ved kjøring.

(hentet fra hestitrafikken.no)


0 Kommentar

Nyttig informasjon om lisens m.m.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 23. Aug 2018


FEI-pass og chipmerking.
Alle som skal ha FEI-pass til hest/ponni, må sørge for at den også er microchipmerket.
Ta kontakt med stambokfører i Norge for å få tilsendt chip.

Info. om carnet etc.


 


0 Kommentar

Presentasjon av våre samarbeidspartnere

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 2. Aug 2018

Vi presenterer her Drammen og Omegn Rideklubbs samarbeidspartnere.
Vi takker samtidig for bidrag og støtte disse gir oss.


Consensio Behandlingssenter kombinerer østlig visdom med vestlig teknologi. Vårt behandlingsteam bestående av; fysioterapeut, osteopater, massør, akupunktør, pusteteknikk og vakuumterapeut, har tverrfaglig kunnskap og ser "hele deg". Vi har mange toppidrettsutøvere som kunder, også ryttere. Du finner oss på Aker Brygge.

Utleiepartner AS har siden 1994 levert utstyret, erfaringen, kompetansen, medarbeiderne og samarbeidspartnerne våre kunder trenger for å gjennomføre et vellykket arrangement.

Om du skal organisere din egen hagefest, event eller bryllup, eller du er bedriftskunde som trenger store velutstyrte haller til konsert, festival eller markedsmesse, så har Utleiepartner erfaringen. Som totalleverandør lever vi alt utstyr (teltbord, stoler, dekketøy, tribuner, sener, gjerder, barrikader, barbarrikader, toaletterog har alle tjenestene du trenger for et vellykket arrangement!

Bizzy er eventappen for de mellom 13-21 år i Buskerud for å få informasjon om hva som skjer, og mulighet til å benytte seg av de til en god pris gjennom rabatterte billetter. Du finner blant annet info om konserter, festivaler, eventer på klubben, sportsarrangement, teaterforestillinger og e-sport eventer i Bizzy. Bizzy er en gratis app som du finner i din app-butikk.

https://www.ryttern.no/
Vårt fokus er å bygge opp solid kompetanse og godt utvalg av kvalitetsutstyr til hest og rytter.
Dette i kombinasjon med god kundeservice, skal gjøre oss til den beste hestebutikken.


Follestad har 95 års erfaring med herreklær og fører merker som Hugo Boss, Ralph Lauren, Jacob Cohen, Eton, Morris og mange flere. Velkommen til en hyggelig handel i alle våre butikker i Oslo, Akershus og også nå på Gulskogen i DrammenBli kjent med Petite Frisørene: Salongene med de dyktige frisørene. Du finner oss i Sandvika, på Jar, Østerås og Skedsmo.


Den Lille Krydderhave  Grette Gård, Lier
Godt norsk: Den Lille Krydderhave har et godt utvalg av friske urter m.m.

Gjelsten Holding er et industrielt investeringsselskap med nærmere 3.000 dyktige medarbeidere innen eiendom, industri og handel. Gjelsten Holding eier blant annet Sport 1 kjeden, Kid Interiør, Fabritius Eiendom, Profiler boligutvikling og miljøselskapet NOAH.


OBAS Entreprenør har til enhver tid en rekke prosjekter under utførelse og planlegging - og

har gjennom mer enn 30 år vært entreprenør for mange prosjekter. Vi jobber med solide
og kvalitetsbevisste leverandører for å tilby en helhetlig leveranse preget av høy kvalitet og
pålitelighet, til riktig tid og pris. Våre etiske verdier og høye kvalitetskrav stilles i lik grad til våre
leverandører som til vår egen virksomhet. Dette gir deg som kunde trygghet til vår leveranse
som total og samspillsentrepenør.Mariero Equine er importør av hestefòr fra Spillers og TopSpec, tilskuddsprodukter fra Global Medics, pleieprodukter fra OverHorse og HayBar fra Park Feeders. Gjennom 16 år har vi bygget opp en serie funksjonelle produkter som fremmer hestens sunnhet, velvære og prestasjon.  Vi jobber for god kvalitet i alle ledd, fra råvarer til servicen vi tilbyr våre kunder. 


Klar for noe nytt? Hos Equishop Oslo finner du merker ikke alle fører, som Pariani, For Horses, Vestum og Equiline Saddle Divisjon. I tillegg er Equishop Oslo en av landets største på Parlanti.Kingsland Equestrian Kingsland er et norsk merke som, siden starten i 1999, har vokst til å bli en av verdens største produsenter av både klær til ryttere og hesteutstyr. Kingsland er berømt for sin subtile blanding av klassisk mote for ryttere og moderne design.

Lykkespill er rett og slett bingo, og DOR er så heldige av vi får tildelt midler fra dem periodevis.


Høymyr Hesteutstyr, leverandør av CWD i Norge, CWD som topper blant alle sal merker på verdensbasis! I tillegg fører butikken merker som blant annet Animo, Kingsland, Parlanti, Horseware, Toscana og Vestrum
Butikken holder til på Sollihøgda, her kan du komme å prøve saler eller ta kontakt (tlf:47758240eller via hjemmesiden) om du ønsker oss til deg.


De fleste har vel sett de vakre blomster og busker som pryder banene på Linnesvollen under stevnene. Disse er levert av Plantebørsen i Lier


Eng Høyservice AS Stasjonsveien 446, 1880 Eidsberg kjelmaen@online.no / tlf: 908 25 10

Comfort Hotel Union Brygge ligger midt i det "nye" Drammen med Drammenselven og Union Scene som nærmeste nabo. I området rundt hotellet finner du et stort tilbud av restauranter, barer og shopping. Hotellet ligger bare få minutters gåtur fra Drammen togstasjon, der du kan ta flytoget til Gardermoen flyplass som ligger en time unna. Comfort Hotel Union Brygge ligger også nære skibakker, golfmuligheter og Drammensbadet - Norges mest moderne innendørs svømmebasseng. Hotellinformasjon/fasiliteter  For kontakt/booking: co.unionbrygge@choice.no / telefon: 32 21 70 00

Skoies AS har vært i hesteutstyrsbransjen siden 1992. Vår målsetting er å levere hesteutstyr med god kvalitet og riktig pris. Vi leverer alt av utstyr til hest og rytter. Egenimport samt et stort utvalg i kjente merkevarer sikrer kunden et stort utvalg og gode priser. Samtlige ansatte er hesteeiere og har hver sine spesialområder, noe som sikrer kunden den faglige hjelp og et høyt kunnskapsnivå. Vi har til enhver tid et stort lager, hvilket gjør oss leveringsdyktige på det meste.  Vi sender fort, ofte samme dag, som bestillingen kommer inn ! Nettside: www.skoies.no  e-mail: post@skoies.no

Salmekker’n påtar seg vask av hestedekken, schabrak m.m. Vi foretar også reparasjon av hestedekken. Bytter ødelagte spenner, gjorder, stropper og kantbånd. Reparerer også hodelag, grimer og annet utstyr i lær. I tillegg tilbyr vi brodering av tekst/logo/design på klær, hestedekken og andre tekstiler.  Vi holder til i Krikeveien 10, Lier. Kan treffes på mobil 93 42 31 75 (NB! Ring eller pip før dere kommer i tilfelle Salmekker'n er ute på oppdrag)

Velkommen til vår flotte nye Horze på Drammen ridesenter på Linnesvollen i Lier. Vi har alt til hest og rytter, vårt kunnskapsrike personale hjelper deg gjerne.  Flott beliggenhet og stor parkering rett utenfor. Tlf.: 32 84 09 70 / E-post: drammen@horze.com

Sparebankstiftelsen DNB støtter tiltak innen kunst, kultur, friluftsliv, idrett, naturkunnskap, nærmiljøaktiviteter og kulturarv. DOR har fått et bidrag på kr. 200 000,- i støtte til nytt hindermateriell til trening og arrangementer.
0 Kommentar

Til alle lisensierte ryttere i DOR, klubbens medlemmer og rideskolens elever med evt. foresatte.

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 23. Apr 2018

Drammen og omegn Rideklubb (DOR)/Drammen Ridesenter (DRS) har i 2018 et tett stevneprogram på Linnesvolden.  Dette medfører en stor belasting for mange av klubbens medlemmer. 

For å fordele arbeidsbyrden mest mulig håper vi at alle kan stille opp på våre stevner gjennom sesongen. 

Vi må ha en «vi» følelse her.  Det er ikke Eirik/DRS og oss/DOR, men vi.   
Vi skal gjøre Linnesvolden/DOR/DRS til Norges beste stevneplass/stevnearrangør.

 

Vi trenger hjelp til følgende:

  • Banemannskap under stevnet
  • Innslippere
  • Traktorkjører til slådding.
  • Parkeringsvakter
  • Tidtakere
  • Skrivere
  • Speakere
  • Tidtakerutstyrsansvarlig (Sjekke og sette ut dette til klassene/kjøre klokken under stevnet)
  • Sekretariat 
  • Sanitet – her er det de som har helsepersonell i familien som kan gjøre jobben.

 

Dersom alle kan ta noen klasser vil arbeidsmengden bli overkommelig for alle, og slik at alle får ridd sine klasser.

I forkant og etterkant av stevnene er det også en god del som skal gjøres som å klargjøre/rydde parkering, dommertårn og sekretariat for eksempel.  Vi skal også pusse opp/vedlikeholde en del materiell.

 

Klubben vil sørge for opplæring innen de forskjellige områdene slik at man kan gjøre de jobber man melder seg på til på en god måte.

 

Vi vil lage en arbeidsliste pr stevne og du kan allerede nå melde deg på med ønsket område.

Drammen og Omegn Rideklubbs stevner er merket DOR og man melder sin interesse til DOR/sportskomiteen ved Martin Aske Jacobsen på e-post Martin.aske.jacobsen@me.com  for disse stevnene. 

Drammen Ridesenter er merket DRS, og melder man sin interesse til Eirik Berentsen på e-post eirik@walber.no for disse stevnene

 

Stevner på Linnesvolden i 2018:

27-28/1              DOR       D stevne Vintercup sprang – avholdt

2-3/2                   DOR      D Stevne Vintercup dressur - avholdt

26-29/4               DRS       Springtour 1

3-6/5                   DRS       Springtour 2

10-13/5               DRS       Springtour 3

1-3/6                   DOR      Norgesserien sprang 2 kvalifisering

8-10/6                 DRS       E stevne sprang Ponni og hest

22-24/6               DOR      D stevne Lier horse show sprang og dressur 2018

276-1/7               DRS       Nordisk dressur og sprang 2018

12-15/7               DRS       Landsmesterskap sprang 2018

20-22/7               DRS/DRAM  Lag NM sprang med finale Norgesserien  (Skal gå på                                                                 Linnesvolden)

10-12/8               DOR      D stevne sprang med Drammen Open 2018

8-9/9                   DOR      D stevne sprang med KM BRyK 2018

10-11/11             DOR       D Stevne sprang med BRyK vintercup 2018/19

Desember          DOR      Klubbmesterskapet 2018

 

Mvh

Drammen og Omegn Rideklubb
v/leder


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline