Drammen Og Omegn Rideklubb

Drammen Og Omegn Rideklubb

Stevnenytt uke 47/2020

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 24. Nov 2020

Vi har rundet midten av november måned, og selv om det her hjemme er rolig på stevnefronten, er det fortsatt konkurranser i utlandet. Og det gleder oss å se at våre ryttere, som er ute og representerer Norge, gjør det bra på sprangbanene rundt om.

Både Victoria Gulliksen og Ingrid Gjelsten har nå lagt bak seg en, slik vi ser det, fin stevnehelg, fortrinnsvis i Belgia og Spania. Vi gleder oss med dere. Bra jobbet jenter. Lykke til videre.

Lier, Belgia
Victoria Gulliksen
David Guetta 6.pr. 1,45m, 3.pr. 1,40m
Ibiza 2.pr. 1,35m
Best Boy 5.pr. 1,45m
Se også Hestesport.no 22.november


Sunshine Tour, Spania
Ingrid Gjelsten
Jovinal 16.pl. 1,40m, 6.pr. 1,40m
Queen Elisabeth Della Caccia 22.pr. 1,35m, 5.pr 1,35m
End Good All Good 9.pr. 1,35m, 7.pr. 1,40m

 

Videoer kan fortsatt sees på FB siden til ClipMyHorse
Ingrid / End Good All Good https://fb.watch/1Yul0-2d21/
Victoria / David Guetta https://fb.watch/1Yups9XcgK/

 

Resultatlister:
Belgia   Spania


0 Kommentar

Stevnenytt uke 46/2020

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 20. Nov 2020

Nok en stevnehelg ligger bak oss, og en ny har akkurat begynt om enn ikke her hjemme. 
Selv om vi her til lands har måttet avlyse stevner, grunnet Covid-19, har det derimot vært konkurranser i utlandet som våre ryttere har vært deltakere på.

 I Spania (Mediterranean Equestrian Tour) red Marit Haarr Skollerud Moncherie-K Van ‘T Kattenheye til en 17.pr. 1,45m og med Esprit d’Intro Z 11.pr. 1,45.

Jenny Krogsæter og Juvente van de Kakebeek 7.pr. 1,40m på stevnet i Belgia (Sentower Park).

Ingrid Gjelsten red End Good All Good til en 10.plass i 1,40m under sist ukes stevne i Portugal (Vilamoura).  

Resultater:
Spania   Belgia   Portugal

Se også hestesport.no
11.november    14.november    15.november


Gratulerer med fin innsats. Lykke til videre.

Vi avventer nye retningslinjer (Covid-19) og kan ikke annet enn å smøre oss med tålmodighet frem til 1.desember. På vår hjemmeside vil vi fortløpende publisere informasjon.
Følg også med på rytter.no
Hvorvidt vi kan arrangere «Naboklubbenes mesterskap» i år, det vet vi ikke pr i dag, men krysser fingrene og håper på det beste.

Ta vare på dere selv 


0 Kommentar

Hestesport på tv november 2020 (Endringer i sendeskjema!)

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 19. Nov 2020
25.  og 26. november sender Eurosport Norge flere timer med reprisesendinger fra stevner i år.
NM dressur, Norway Grand Prix og Tønsberg Horse Show.
25. november 18:00 - 22:00 (fra NM dressur og Norway Grand Prix)
26. november 09:35 - 11:25 (fra Tønsberg Horse Show)


(link til sendeskjema Eurosport)


0 Kommentar

DOR - vår visjon og våre verdier

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 16. Nov 2020

Drammen og Omegn Rideklubb ønsket å se nærmere på vår visjon og våre verdier.

I den forbindelse inviterte vi 15 medlemmer i fra klubben vår, til en workshop 05.10.2020.

Med tanke på å nå hele bredden. Var det medlemmer fra rideskolen, både ung og mer erfaren. Aktive konkurranse rytterne fra forskjellige nivåer, grener og aldre. Samt funksjonærer, foreldre og hjelpere med bred erfaring.  

Sammen ble det delt og diskutert synspunkter, erfaringer, ønsker og mål i både grupper og plenum. Rundt hvem vi er ? Hvordan vi ønsker å fremstå? Hva som er viktig for oss?  Og hvordan hver enkelt og vi i felleskap skal bidra til å nå det mål vi sammen setter oss.    

Det ble jobbet i grupper og delt i felleskap. Sammenstilt hva som var gjennomgående fellesnevnere for samtlige grupper og knadd en runde i felleskap før grunnlaget var lagt til rette for en siste finpuss.   

Deretter ble det samlet en noe mindre gruppe 27.10.2020, som med et godt grunnlag fra workshopen kunne finpusse litt før ferdigstillelse av en målrettet visjon og gode verdier for klubben vår.

En visjon skal definere hvorfor vi driver med det vi gjør. Se for deg et bilde av den ideelle verden eller situasjon man ønsker å oppnå. Det gir mening og skaper en hensikt med det vi gjør. Og hjelper oss å holde en stødig retning mot felles mål. Kall det gjerne en kompasskurs. En felles posisjon å navigere retning etter ved planlegging, avgjørelser og valg – vår leder stjerne. En visjon er med på å bidra til en ønsket kultur så lenge samtlige utøver adferd og handlinger etter samme visjon.

Hesteglede for alle på alle nivåer.  

Med det mener vi å nå alle som på et eller annet plan utøver noe form for hesteinteresse på alle nivåer. Være seg om du ser på, bidrar som teknisk personell, rir selv, kjører hest, steller hest, satser mot dine mål, rir i worldcup eller OL, utdanner unghester eller gleder deg over tur i skog og mark til hest: Hest som hobby, sport eller jobb. Fellesnevneren er uansett lidenskap og GLEDE med hest.   

Visjon og verdier henger riktig nok litt sammen.

Verdier sier mye om våre holdninger, og det er holdninger som føre oss til adferd og handlinger.

Hver dag gjør vi tusenvis av valg, basert på våre verdier og hvordan vi evt. lar oss påvirke av omverden. Du er med på å skape den verden du lever i og dine omgivelser – ja vi kan strekke den så langt som at det er ditt valg hvilken verden du vil leve i.

Så dvs. klubbens verdigrunnlag er avgjørende for å bygge den kulturen vi ønsker i DOR. Verdiene skal hjelpe oss til å bli tydelige i vår identitet og definere hvem vi er og skape ønsket kultur. Det betinger selvfølgelig at klubbens verdier etterleves hver eneste dag av alle involverte. Og følges dette vil det over tid bygges tillitt og trygghet til hvordan vi er, hva vi er en del av og ikke minst vil omverden kunne vite hva de kan forvente av oss. Ideelt sett skal en besøkende kunne referere til hvilke verdier DOR har etter å ha opplevd vårt samvær, være seg som gjest på vår hjemmearena eller når vi er på besøk på bortebane.

Klubbens verdier ligger til grunn for hva vi kan forvente av hverandre som medlemmer i DOR. Å bidrar til å gjøre oss stolte av hvem vi er, og hva vi står for i alt vi gjør!    


Takk til initiativtaker Cathrine Gulhaugen


0 Kommentar

Naboklubbenes (DRAM & DOR) mesterskap 2020

Postet av Drammen Og Omegn Rideklubb den 16. Nov 2020

Invitasjonen ligger nå i horsepro.
NB! Med forbehold i forhold til Covid-19 situasjonen.

Alle som representerer DRAM eller DOR er velkommen til å delta i Naboklubbenes mesterskap. Mesterskapet går i høydene 1m, 1,10m, 1,20m og 1,30m i sprang og LC, LB og LA dressur. Du bestemmer selv hvilken klasse du vil delta i. Det er kun lov å ri en hest i en klasse i sprang og en hest i en klasse i dressur.

Stevneinvitasjon


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline